Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jagodka a a

jeszcze r az o hemoroidach

Polecane posty

Gość jagodka a a

kto mial? ja mialam co prawda cc, ale po zabiegu mialam zaparcia i chyba wtedy wyszly. to bylo ponad rok temu. dopiero niedawno skojarzylam, ze ten wystajacy platek to pewnie hemoroid. co prawda nie boli i nie krwawi, ale bolal i krwawil po wyjsciu ze szpitala po porodzie. teraz chce sie za to wziac, chce zastosowac masc i czopki, ale nie wiem, czy po tak dlugim czasie jest szansa, ze to sie jeszcze wchlonie?:(

Gość jagodka a a
prosze, czy ktos mial podbna sytuacje i zaleczyl te paskudztwo?:(

pewnie, że jest szansa!! Mi niestety wyszły pod koniec ciąży a poród tylko pogorszył sprawę... Najpierw kupiłam czopki Hemorectal i jakąś maść homeopatyczną na "A" ale nic nie zadziałały. Dopiero jak kupiłam Procto-glyvenol to juz po kilku użyciach znacznie się poprawiło a po 2 tygodniach wszystko się wygoiło.

Mi wyszły w poprzedniej ciąży. Stosowałam jakieś maści, których można używać w ciąży i podczas karmienia piersią. Pomagały ale na jakiś czas. Po zakończeniu karmienia wypróbowałam maść posterisan i cud. Teraz znów jestem w ciążi i mam zaparacia ale to cholerstwo nie wróciło i aby tak zostało.

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
a sam sie nie wchłonie?? koniecznie trzeba cos uzywac??