Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość HUUUUUUU

KOCHAM CIĘ MÓJ MĘŻU/ŻONO KTO TAK POWIE..

Polecane posty

Gość HUUUUUUU

na tych forach roztrząsamy problemy, kochanki zdrajcy, zdrajczynie itp a która może tak naprawde powiedzieć kocham!!! KOCHAM CIĘ ŁUKASZ MIMO ZŁA I MIMO SYFU KTÓRY NAM CZASEM TOWARZYSZY

Gość kocham kocham kocham
kocham mojego męża najmocniej na świecie i mogę mu to codziennie po kilka razy powtarzać, przez sen także :) i smaa też często to słyszę z jego usteczek :):) :)

Gość kocham kocham kocham
sama*

ja tez bardzo kocham mojego jeszcze narzeczonego i od niego tez to kilka razy dzinnie slysze i to juz sie nie zmieni

Gość ja też12345
ja jestem 13 lat po slubie , mamy 3 dzieci ciągle bardzo się kochamy :):):):):)w pełni znaczeniu tego słowa :):):):):):):):)

A ja \"kocham\" mówię na okrągło i on mi też ,już tak od 10 lat :) i czasem budzę się w nocy i tak na niego patrze i w myślach powtarzam jak go kocham ,on zasypuje mnie smsami z pracy i ciągle wyznaje miłość :) Kocham ,kocham ,i kurwa mać będę kochać do końca świata i jeden dzień dłużej :D

Gość jjjaaa
kocham nojego męża już 15 lat z wzajemnością

a ja chyba od 18 lat i obawiam się, że jest to uzależnienie obustronne, a zważywszy na to, że jak zmarła babcia żony, dziadziuś, zdołał sam wyt,rzymać na świecie, bez babci trzy miesiące, chyba mnie to samo czeka....;)

Gość xxxxxxxxxxxxxxxxxxx
My tak powiemy bo cały czas tak do siebie mówimy KOCHAM CIE mój mężu KOCHAM CIE moja żono nie ma w tym nic dziwnego -wiele razy w ciągu dnia miesiąca roku ileż to razy trudno zliczyć....

Gość Tulina
W końcu jakiś temat bez zdrady. Zaczęłam się zastanawiać, czy istnieją normalne związki. Ja słyszę kocham kilka razy dziennie, rano jak sie obudzę i zanim zasnę, Sama też często mówię. Teraz moje szczeście jest chore, więc jak wrócę to go mocno przytule i ucaluję i powiem jak w temacie

Gość nic tu po mnie
Raz, jedyny raz usłyszałam to w narzeczeństwie ( około 30 lat temu ) i nigdy więcej nie powtórzył. To coś jest piękne, ale widocznie nie dla mnie i mojego męża. Sama sobie współczuję z tego powodu.

Gość xxxxxxxxxxxxxxxxxxx
O jak tak może być my sobie od 40 lat mówimy KOCHAM KOCHAM KOCHAM tak od 40 lat.....

Gość a ja tez kocham
i mu mowie ale i tak go zdradze bo mnie nie zaspokaja i nawet mu sie nie chce probowac ;) coz milosc i seks moga byc odrebne sprawy :P

JA TEZ KOCHAM SWOJEGO MEZA JESTESMY ZE SOBA JAKO PARA PIEC LATEK A JAKO MALZENSTWO POL ROCZKU,JESTEM W ANGLI A TUTAJ TYLKO PIENIADZE SA LATWIEJSZE A CALA RESZTA...

Gość ja tez baaaaaaaardzo
kocham mojego mezusia, a on mnie :* Jestesmy razem 4 lata, po slubie 2.

Gość jesteśmy razem 19lat
A po ślubie 16 i wyznajemy sobie miłość codziennie a on nawet kilka razy dziennie:-) jak Go nie ma przez dłuższy czas to schnę z tęsknoty :-) a gdy ja wyjeżdżam to za Nim tęsknię bardziej jak za dziećmi chociaż myślę o dzieciach , martwię się dzwonię czy wszystko dobrze ....ale Jego brakuje mi najbardziej ...

aż się miło czyta taki topic :-D ja też kocham mojego męża, dziś rano mu to mówiłam. i nawet nie musiał odwzajemniać wyznania, wystarczy, że widzę, jak się rozpływa, gdy mu to mówię :-) choć on też mi to mówi często. razem prawie 5 lat, po ślubie 1,5, dziecko w drodze - też będzie kochane :-)

Gość abaryba
Masters

Gość kocham Cię Mój Mężu
Tęsknię za Tobą ...

Gość Kasikonika
Kocham Cię Maruniu, dzisiaj mija 8 lat równo od dnia kiedy przyjechałeś do mnie na kawę i zostałeś. Nie zakochałam się w Tobie, żadnych motyli w brzuchu. Tylko takie uczucie, że jestem w najlepszym towarzystwie, z najlepszym przyjacielem , który jest jak skała, co można się na niej oprzeć, choć nie oparcia oczekiwałam. Masz takie oczy brązowe, bardzo, pamiętam jak patrzyłeś na mnie gdy mówiłeś słowa przysięgi małżeńskiej, ksiądz nie podpowiadał( uwielbiam go za to i cały ten ślub, za głębię, za jego mądrość). Dzisiaj chrapie mi tu pod bokiem Misia, Ty zasnąłeś na macie do jogi. Jestem szczęśliwa :) chwili trwają...

Gość gość
Kocham nad życie mojego narzeczonego i powtarzamy to sobie codziennie KOCHAM CIE::

Gość EwulciaPK2
Jestem z moim mężczyzna juz o pol roku i 7 dni .i bardzo się kochamy.mamy 8 miesięcznego syna