Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet byk -jaki jest

facet byk - jaki jest?

Polecane posty

bardzo proszę o informacje na temat charakteru faceta byka? jak do niego dotrzć, mam dość, mam wrazenie, ze jest babiarzem i kłamcą, on zaprzecza oczywiście. jestesmy razem półtora roku, mam dosć, a kocham go bardzo. ja tez jestem byczkiem.

😴 { byk 20 IV - 21 V Wdzięk powiatowego Casanowy i skłonnosci homoseksualne. Niczymnie zmącone przekonanie, że jest pępkiem świata. Lubi się mizdrzyć. Najblizszą rodzinę terroryzuje od urodzenia do poźnej starości. Nigdy niczego nie czyta, choc o wszystkim ma z góry wyrobione zdanie. Poci się.}

Gość napewno jest byczy

myrevin -skąd takie info? ja poważnie pytałąm

Gość Niach niach
To poczytaj w horoskopie urodzeniowym. Byczek zdradzał moją mamę:)

Gość mariolka25
barany to gnoje i babiarze a byki to wspaniali mezczyzni, ciepli , opiekunczy

niach niach -dziękuję a wasze doświadczenia????

Gość Niach niach
W sumie to fakt. Mój ojciec zdradzał mamę kiedy był szczeniakiem, jako dojrzały mężczyzna stał się odpowiedzialny, kochający, nadal nie znosi sprzeciwu i wszystko raczej powinno być po jego myśli, ale to inteligentny i stateczny facet. Raczej spokojny, ale pomysłowy. Aktywny. Więcej nie zaobserwowałam^^

Gość rerere
przede wszystkim skąpiradło.W horoskopach pisze że lubi kase,musi mieć oszczędną zonę,która niewielkim kosztem potrafi ugotować pyszny obiad,bo byczki lubia także dobrze zjeść.Jeśli chodzi o zdrady to byk raczej jest bardzo rodzinny.......wkońcu to 20 lat z bykiem żyję to coś niecoś wiem

Gość Niach niach
Acha... I byk jest strasznie zazdrosnym człowiekiem. Jest podejrzliwy, czasem wręcz despotyczny. Nigdy nie zauważyłam też żeby lubił swobodę (wolność) w związku. Raczej ciasnotę. Jeśli już z kimś jest to prawie nie daje 'oddychać'.

Gość Niach niach
Ale powyższy mój opis to też raczej młody byk. Z wiekiem cxzłowiek naprawdę ulega przemianie na lepsze.

Gość rerere
z wiekiem robi się raczej bardziej upierdliwy.A swobodę to oczywiscie toleruje ale........ swoją........

Gość rerere
z cech pozytywnych musze dodać ze jest bardzo pracowity i świetnie gotuje

mój świetnie gotuje, jest oszczędny, lubi porządek, lubi zainteresowanie pań, niby nie zdradza, ale cholera go wie, mam dosc jego adoratorek, ma 35 lat, mógłby dorosnąć i ustatecznieć, ja tez jestem bykiem, zazdrosna jestem, az mnie trafia :(

Gość rerere
mój ma 37

Gość kajaaaaa
a ja miałam dwóch facetów spod tego znaku. Dwa przeciwieństwa. Pierwszy: mało zdecydowany, niby chce coś zrobić w życiu a nie wie za co się zabrać,nie ma swojego zdania ( co usłyszał to tez tak chciał)spontaniczny w kwestiach zabawy, strasznie zazdrosny, mało odpowiedzialny, za to ciepły, czuły. Drugi: zdecydowany, idzie do przodu nie odwracając się za siebie, nie interesuje go zdanie innych bo ma swoje, zawsze ma coś do powiedzenia, odponie trzeba go prosić piec razy o coś, rzadko okazuje uczucia , nie ma spontaniczności, lubi się pobawić,

Gość prawde ci powiem
jestem z bykiem :) jest niesamowicie opiekuńczy i troskliwy...duzo z siebie daje w związku...lubi dobrze zjesc...jest pracowity...inteligentny...zaradny...mysli o przyszlosci...inwestuje i oszczedza ...duzo robi aby miec pieniadze...ale nie jest tez skapy...chetnie wydaje na siebie i na ukochaną :D pamięta o rocznicach, urodzinach zauwazylam tez cos niezwykle zadko spotykanego u facetów..chetnie okazuje uczucia nawet w miejscach publicznych :D przytuli, pocaluje,wyzna ze kocha jak akurat ma ochote nie zwazajac na otoczenie :D w łóżku ...TEGO SIE NIE DA OPISAC :D pozytyw

Gość moj facet jest bykiem
i niestety nie mam dobrych wiadomosci... jest w zwiazku ale w dupie ma ta druga osobe... zarozumialy wszystko najlepiej wiedzacy;/

Gość jkhkjnmm n
Pamięta o rocznicach?... Mój tata kilka dni temu złożył mi życzenia imieninowe, które były ponad miesiąc temu. I uwaga.. Tylko dlatego że przypomniałą mu moja mama:D

Gość jolanta sranta
ja znam dwóch byków. jeden wykształcony, poukłanadny, nowoczesny, drugi natomiast zachwouje sie jakby był z prowincji;) skąpstwo i babiarstwo to najgorsze, nie mówiąc juz o kłamstwie:o Wagi są najlepsze, pomocne, uczynne i w ogóle do rany przyłóż;)

Bo facet byk kawaler różni się od faceta byka dziesięc lat po ślubie

Gość ja tez pytam

Gość byczycabycza
mój namiętny bardzooooooooo

Gość kobirtu
mój si,e nie poci