Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość drua i ostatnia

38 lat bez laski!!!!!

Polecane posty

Gość drua i ostatnia

mojemu facetowi żona nigdy nie zrobiła laski:O on nawet nie wiedział gdzie dokładnie jestv łechtaczka. Nie dziwie sie, że potem faceci zostawiaja sowje żony.

no i co z tego? :) a ty jako kochanica pokazujesz lepszy świat temu kolesiowi? :D rany, czy ludzie sądzą, że robienie laski powoduje, że w małżeństwie jest ok?

Gość pewnie zazdrosne żony
sie odezwały ha haha

Gość może laska nie powoduje
ze w małżenstwie jest ok. Ale seks do dupy powoduje ze małżenstwo nie jest ok:p

oj raczej nie zazdrosne żony :) do mężatki mi jeszcze sporo brakuje i do zazdrości też, bo nie wiem o co w tym temacie miałby ktoś być zazdrosny? :) znam małżeństwa, gdzie kobieta nigdy nie robiła przyjemności oralnych swojemu mężowi, a mimo to zyją szczęśliwie kilkanaście lat :) więc takie rzeczy nie powodują, że się małżeństwa rozlatują, musi być inne podłoże np. takie laski co wyrywają na chama żonatych :D

Gość drua i ostatnia
a żebys wiedziała, że pokazuje mu lepszy świat seksu:)

seks do dupy owszem, ale autorka tematu zbulwersowała się robieniem loda. biorąc zwłaszcza pod uwagę jej tytuł tematu :D

Gość drua i ostatnia
Kochanie ale on był juz po rozwodzie . A taki facet bez seksu oralnego to albo znajduje sobie kogos na boku albo jest ciapą, na ktroa nikt nie spojrzy.

Gość drua i ostatnia
no coż polipol to tak jakby Ci mąz nigdy minetki nie zrobił.

a ja nie mówię o tobie, więc nie odbieraj wszystkiego jak taka :) (chodzi mi o kwestie z podrywaniem żonatych) moi rodzice nie uprawiają seksu oralnego, tato jest przystojny i do tej pory zapatrzony w mamę jak w obrazek, więc nie generalizuj :)

no to by było dla mnie okropne :P ale po to mam młode lata, by wybrać sobie kogoś na męża o podobnych upodobaniach ;)

Gość drua i ostatnia
a skad wiesz ze rodzice nie uprawiaja seksu oralnego???

o jaaaa, co za pytanie :D chyba logiczne, że normalnie z rozmów :) nie wiem jak inni mają w rodzinach, ale ja z mamą mogę pogadać po prostu o wszystkim czy to w kwestiach codziennych czy łóżkowych :)

Gość dla mnie to dziwne ze
matka z corka rozmawiaja o lizaniu cipek:O Mozna sobie mowic duzo ale bez przesady.

a czemu bez przesady? gadac z kumpelkami można, na forum pisać całe swoje życie seksualne można, a z najbliższa osobą, która nigdy nie chce dla mnie źle, to już jest nienormalne? to kwestia wieku i wychowania. niektórzy widocznie boją się powiedzieć słowo "seks" przy swoich rodzicach :]

Gość dla mnie to dziwne ze
nie chodzi o seks, ale takie intymne szczególy. ja nie rozmawiam nawet z przyjacióła o tym jak facet pieci moja cipke. Sa granice intymnosci.

pisałam Wredniaku, że moja mama jest na nie jeśli o to chodzi :D ale serio nie kumam tego, że takie rozmowy z mamą są złe, dla mnie matka to jedna z najlepszych przyjaciółek: do plotek, do zakupów, do imprez itp :) obcy ludzie często biorą nas za koleżanki, a nie matkę z córką

dla mnie to dziwne ze... a masz wyobraźnię? co ty myślisz, że ja przychodzę do matki i mówię "ło ale dziś się żrnełam" ??? :/ logiczne, że nie robie jej sprawozdań z tego co robie w łóżku, ale w rozmowach poruszałyśmy nie raz, co według nas jest niedopuszczalne w łóżku, co nam się podoba itp.

Polipolku, na razie jest na NIE, ale może z czasem się przekona? Nigdy nic nie wiadomo. :P Poza tym to był tylko przykład - zamiast loda możecie doskonalić technikę robienia laseczki, omawiać osiąganie orgazmów, omawiać kwestię seksu analnego, itp. :)

Gość polipol a moze tak
seks analny?

Gość polipol czy to od polipów
na tyłku?

z tego co mnie uczyli na biologii polipy wystepują w różnych miejscach :) no a polipol to nie polip, chyba że nie umiesz czytać :P

Gość nooo nieee
38 lat bez laski a teraz znalazł sobie lachociąga :D:D pieknie się facet ułozy :D:D:D