Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oliwiiaaaa

on cos ma w sobie

Polecane posty

Gość oliwiiaaaa

kurde nie moge przestac o nim myslec pomimo ze ma juz faceta ten gosc mnie pociaga ma cos w sobie sama nie wiem co jest o wiele starszy jest moim instruktorem i troche dziwnie sie wobec mnie zachowuje nie wiem czy kazda łapie za reke i czy trzyma reke na udzie czy przytula do swojej tarzy troche mnie to krepuje ale co raz czesciej mysle o nim oczywiście pozytywnie

Gość mokre pachy Weroniki
nic sie nie martw :) za jakis czas ty bedziesz cos w sobie miala :o

Gość ten facet jest
instruktorem jazdy, tak? hehe. oni tak podchodza do kazdej dziewczyny to taki zboczenie zawodowe, nie daj sie nabrac

Gość oliwiiaaaa
ja wiem ze to moze zboczenie zawodowe ale kurde sama juz nie wiem

Gość mnmnmnm
mi to wyglada na instruktora tanca a nie jazdy :D

Gość oliwiiaaaa
fajne w sumie to takie i tak ładnie do mnie mówi

Gość oliwiiaaaa
nie nie to instruktor jazdy ....... tylko jakiej jazdy

Gość ten facet jest
jakrobilam prawko tez tak mialam z moim instruktorem, nawet kwiaty mi kupil na urodziny. oni siedza caly dzien w smochodzie i z nudow podrywaja kursantki:)wierz mi. nie jestes pierwsza i nie ostatnia

Gość oliwiiaaaa
wiem wiem nie jestem az taka głupia z jednej strony to mile, fajne a z drugiej troche szkoda

Gość oliwiiaaaa
w sumie kazdej to nie bajerują bo różne jezdzą

Gość ten facet jest
moj instruktor byl kawalerem mial 28 lat. wszystkie laski chcialy z nim jezdzic...wiadomo czemu:) tak fajnie glaskal reke podczas uczenia zmiany biegow hehe;) radze ci nie wierzyc w jego bajer:)

Gość oliwiiaaaa
moj jest po 50 tak mi sie wydaje i został mi przydzielony to nie ja go wybralam na poczatku to jego zachowanie bardzo mnie zdziwilo bo jak tak bez pytania chop siup łapa na moim udzie no ale po paru godzinach sie przyzwyczailam to dzisiaj mnie smyrał po rece tak wiesz od spodu

Gość oliwiiaaaa
musze sie gdzies wygadac a znajomym nie bardzo moge bo nie chce zeby moj chłopak sie owiedział bo bedzie sie wkurzał

Gość oliwiiaaaa
czasami wszystko robi tak aby sie zblizyc, jedziemy gdzies na boczna droge zatrzymujemy sie zeby pogadac no niby o jezdzei znakach itp i prawie włzi na mnie na moje siedzienie

Gość ten facet jest
to sie nazywa napastowanie seksualne....a tobie widze sie to podoba. hmmmm co najmniej dziwne

Gość oliwiiaaaa
własnie sama sobie sie dziwnie j z jednej strony jest w nim cos co mnie kreci a z drugiej strony sie go boje

Gość ten facet jest
moze pomysl o zmianie instruktora...ja bym to na twoim miejscu zrobila ale to twoja sprawa

Gość oliwiiaaaa
myslalam ale jak wytlumacze to w osrodku dlaczego chce go zmienic

Gość ten facet jest
np ze chcialabys sprobowac z innym instruktorem bo z tym nie mozesz sie dogadac

Gość ten facet jest
a zreszta to ty placisz za kurs i jesli nie chcesz akurat z tym instruktorem jezdzic to masz prawo do zmiany.

Gość oliwiiaaaa
chyba tak zrobie bo boje sie ze ....... różnie to może byc nie ma co kusic losu

Gość właśnie że tak
oni wszyscy tak robią, po prostu jesteś zdana na niego, czujesz sie z nim bezpiecznie itp oni wykorzystują sytuację, mój miał żonę i dwójkę dzieci a mimo to ciągle gadał o seksie i o tym że z żoną się nie może dogadać, chciał się umawiać na niezobowiązujący seks i takie tam.... faceci to palanci po prostu koleś wykorzystuje to że jego praca polega na spędzania czasu sam na sam z modymi dziewczynami, wiele kursantek jest jeszcze w liceum lub na studiach miło popatrzeć na młode ciałko jak żona jest po dwóch porodach i ma 40stkę na karku

Gość oliwiiaaaa
masz rację czuje sie z nim bezpieczniei wogole tak nie potrafie tego okeslic nawet sama jak nie wspomina nic o zonie takze nie wiem czy ja ma swoja gadka sprawia ze nie moge przestac o nim mysle nie ja pierwsza i nie ostatnia zapewne

Gość właśnie że tak
w samochodzi się czuje bezkarnie bo nikt postronny nie zarzuci mu złych intencji... ma dodatkową jazdę, no tak, kursantka chciała się jeszcze podszkolić przed egzaminem....musi się z nią spotkać wieczorem....tylko wtedy ma czas na jazdę...itp taka praca to fajny manewrs, każdą sytuację możńa tłumaczyć pracą chyba oczywiste że koleś tak łatwo by nie wyrwał nastolatki w barze czy w klubie bo każdy by się gapił i dziewczyna by się wstydziła....a w samochodzie nikt ich z zewnątrz nie widzi, nie słyszy i koleś zawsze moze udawać że przecież ją uczy czy coś tłumaczy w samochodzie już przez samą bliskość fizyczną łatwiej przekroczyć pewną barierę intymności, im więcej godzin razem sie spędza tym szybciej atmosfera z oficjalnej staje się zażyła

Gość oliwiiaaaa
u mnie atmosfera juz na pierwszy spotkaniu stała sie kumpelska a ja juz taka nastolatka to nie jestem

Gość właśnie że tak
inny trick to to że koleś udaje że błędy które popełniasz nie są takie złe, jest wyrozumiały, miły, sympatyczny, czujesz się z nim dobrze więc chcesz z nim spędzać czas.... jest jakiś dreszczyk emocji dlatego moze lepiej jeździć z instruktorką kobietą, łatwiej się wtedy skupić na jeździe niż na flircie z facetem instruktorem kobieta czuje się mniej skrępowana, nie jest narażona na jakiś niby przypadkowy dotyk i inne nadużycia, koncentruje się na nauce a nie na tym czy instruktor się gapi lub gdzie trzyma łapy

Gość oliwiiaaaa
kurde piszesz jakbys był/a w mojej głowie wiem ja chciałam z kobieta jeżdzic ale te co tam sa to biora tylko douczanie a nie nauke od poczatku

Gość właśnie że tak
był kiedyś juz topik w którym dziewczyna pisała że instruktor ją podrywa, i też wiele dziewczyn pisało, więc chyba ta sytuacja często się zdarza

Gość oliwiiaaaa
no to wyglada ze ktos cos powinien z tym cos zrobic bo dobrze gdy takie sytuacje konczą sie "dobrze" a gdy ktos posunie sie za daleko

Gość właśnie że tak
piszę tak bo sama trochę się wtedy wkręciłam w tą grę z instruktorem, wyjeździłam z nim masę godzin chyba ponad sto, i pewnie gdybym bardziej się koncentrowała na jeździe a nie na nim to potrzebowałabym o połowę mniej nie chciałam zmieniać instruktora bo właśnie był taki miły i przez to nie czułam sie jak idiotka i mniej się stresowałam, chociaż zdawałam sobie sprawę że często jego zachowanie przeszkadzało mi w koncentracji