Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moja jest rozpalona

niecodzienne metody samozasokajania

Polecane posty

Gość moja jest rozpalona

wczoraj wpadłam na pomysł aby sztucznego członka na przyssawce przykleic do siodełka orbitreka. w trakcie kręcenia dostawałam nieziemskich orgazmów chyba kilkanaście . w trakcie orgazmów popuszczał mi sie mocz mimowolnie potegując moc orgazmówm nie miałam siły krecić a wewnętrzna siła mówiła jeszcze więcej orgazmów.po wszystkim nie mogłam ustac na nogach. rewela. czy któraś jescze ma jakis dobry pomysł na dizki sposób pracy sama ze sobą. piszcie

Gość moja jest rozpalona
macie jakieś fajne warianty lub zabawki

Gość moja jest rozpalona
JĘZYK TO NIE ZABAWKA DO SAMOZASPOKAJANIA.DOBRY JEZYK I ZWINNY TO JA MAM NA ZAWOŁANIE.

Gość moja jest rozpalona
jeżeli jestes facetem to nie dziwie się że masz tylko 1. pogadaj z dojrzałymi kobietami ile i jakie potrafia posiadac .

Gość normalnie porazka
777-X znalazles juz dziewczyne do eksperymentu?

Nie mówię że masz ograniczać się do jednego orgazmu ale doprowadzanie się do stanu gdy nie możesz stanąć na nogach to już przesada.

Gość mruczka33
kuleczki rozkoszy z wibracją sterowaną pilotem. Wkładam spaceruję w ustronnym miejscu albo (ostatnio) w galerii handlowej i reguluję sobie raz mocniej raz słabiej. Tylko muszę wymieniać podkłady bo płynę

Gość moja jest rozpalona
mruczka. wiem znam to tylko ze nie z kollkami lecz z jajeczkiem sterowanym zdalnie. mój mąz ma wtedy władze nad pilotem i w terenie jest to niesamowite.polecam też motylko jest równie dobry.

Gość martusia69
polecam maszynki a własciwie sex maszynki. kupiłam przez internet w stanach 450 dolarów ale warto było multifunkcujne.

Eh, gdzie te stare dobre czasy gdy kobiecie wystarczał jeden żywy mężczyzna...

A mi się wydawało że orbitreki nie mają siodełek, przynajmniej ja z takimi miałam do czynienia :) Tak czy inaczej wolę żywego faceta :) Tyle możliwości zastosowań :)

Gość moja jest rozpalona
czasem lubie sobie wepchac pare razy kij bejsbolowy wszyscy przy tym wysiadaja nikt nie ma polotu.....jest tak zajebiscie ze odspiewuje arie operowe na cale osiedle ;)