Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość puszysta pelna sexu

puszyste nie gryzą

Polecane posty

Slogan o atrakcyjności kobiety szczupłej ma tyle w sobie prawdy ile jest w sloganie o wyższości samochodowych marek BMW czy Audi. Przepraszam za porównanie, ale deklaracje takie składają osoby o tych samych cechach charakteru. Każda kobieta niezależnie od koloru oczu, wielkości pupy, kształtu uzębienia i innych cech fizycznych będzie piękna dla osoby, która będzie ją kochała.

Gość puszysta pelna sexu
tom.aj - agadzam sie z autorka postu wyzej. Z przyjemnościa słucha sie takich facetów jak ty

a co do szczuplosci to....mam wiele kolezanek roznej masci ..i grube i chude i w sam raz ...i jak obserwuje te szczuple to im wspolczuje ...co z tego ze szczuple jak i tak nie moga chodzic w czym chca...jedna ma takie nogi ze moglby jej czolg wjechac i by nie poczula taki rozstaw...a poza tym pamietajcie ze te szczuplizny sie szybko starzeja..

TEŻ NIGDY GRUBA NIE BYŁAM, SZCZUPŁA TEŻ NIE, TYLKO W SAM RAZ , do tego jestem mała, bardzo mała i na brak powodzenia nie narzekam. jestem ZA autorką:)

Gość doopku
"Jesli miara twojego światopogladu jest porównanie seksu z puszysta kobieta do zoofilii... to o czym my mamy dyskutować?" z Tobą frajerze można podyskutować jedynie o tłuszczu, nie jest to niestety mój ulubiony temat Właśnie na ten temat masz do powiedzenia najwięcej,jak widać.Nie obesraj się tylko.

Jarek ...skoro ty nie lubiz kobiet to moze kozy? one zawze sa wybiegane to i chude....i podobno mozna taka zapinac ...w czerwonych kaloszkach ...hahahahaha

Gość doopku
I sfrustrowany jarek,któremu stary wchodzi do wanny.

otyłe, puszyste czy okrągłe to nie wszystko wieloryby widzisz jareczku jak uogólniasz??

ręce mi opadają jak czytam wiekszosc wypowiedzi najciekawsze jest to ze 3/4 z tych osób ma albo matki albo zony wlasnie grube i co, na nie tez mowicie wieloryby,kaszaloty,prosiaki? no to cudownie jest miec was w swojej rodzinie ja juz sie wczoraj opisywalam w jedym z topicow wiec nie bede sie powtarzala.

a tak prawde mowiac to Jarku .....co ty wiesz o zyciu majac 24 lata!!!!!!! jeszcze nie wiadomo co tobie los przyniesie! wiec az tak za bardzo nie podskakuj...bo poslubisz pieknosc...oby...a po 2 gu dzieciach dopiero bedziesz mial paszteta w domu.....bo roznie z kobietami bywa...mnie akurat porody az tak bardzo nie dotnely ale gdybys widzial moje kolezanki....moglbys sie zdziwic...

a do piszących odp na posty jarka84 - ludzie jak mozecie sie znizac do tak niskiego pozomu jaki on reprezentuje ? sikiratka ma wiecej rozumu niz on :P :D:D:D

ja wychodze z zalozenia ze nawet z brodzikiem intelektualnym nalezy romawiac bo z takiej pozytywnej dyskusji moze wiele zyskac ....

Gość fakt nie gryzą
pożerają w całości

Gość puszysta pelna sexu
/jarek- jeśli ktos ma tutaj kompleksy, to ta osoba jestes ty. I nie mam zamiaru komentowac twoich "postów" nie zniże sie wiecej do twojego poziomu :P

Kobiecość to nie ładna twarz, płaski brzuch czy piękna skóra. Kobiecość to jest piękne wnętrze, czułość, ciepło, wyrozumiałość, umiejętność bycia blisko... jareczku......----A nasza Marysia znowu o pierogach.... Smiej sie gosciu, bo wafla rozumiesz, wpadles tu,zeby sie posmiac albo odreagowac swoje frustracje, twoje prawo, w koncu to forum, no nie? Odreagowales, nic nie probujac nawet zrozumiec, grunt to dokopac nawet na oslep, byle poczuc sie waznym kopiac komus po tylku. Twoj wybor. Wiesz, po czym poznaje sie czlowieka - po tym, czy umie zmilczec, zamiast wykrzykiwac swoje nietrafione racje... i wiesz...malo jest takich jak ty...na szczescie...

Gość znajomekJarka
Jarek ...skoro ty nie lubiz kobiet to moze kozy? POTWIERDZAM - ON JEST KOZOJEBCĄ. SIEJE POSTRACH W SWOJEJ WSI> PO ZMROKU GOSPODAREZ ZAMYKAJA SWÓJ INWWENTARZ W TROSCE O SWOJE ZWIERZETA. jAREK BEZPARDONOWO ZMUSZA KOZY DO NIERZĄDU POD GROŹBĄ JESZCZE GORSZYCH ZBLIZEN. jAREK PREFERUJE SEKS KOZIO-WAGINALNY, ALE OD JAKIEGOŚ CZASU SLYCHAC O GWAŁTACH NA JEDNYM KOŻLE. NIESTETY NARAZIE NIE SA TO WIADOMOSCI POTWIERDZONE.

Gość jarek 84
NA PREZYDENTA !! bedziesz mial chlopie poparcie jak Kaczynski lub Bush :D:D a moze i lepiej :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D jakbym byl twoim ojcem to bym Ci morde skuł za takie teksty wobec kobiet, ale ty chyba nie masz ojca bo nie masz pojęcia jak sie powinien zachowywac prawdziwy męzczyzna

Gość niski pełen seksu
czemu kobiety nie lubią niskich? Czasem mogą być lepszymi kochankami, a rzeciez rozmiar fujary nie zależy od wzrostu :)

ja tam nic przeciwko niskim nie mam, tak samo grubym. chyba dlatego, ze sama mam 152cm:) byleby wasow nie mial:)

Gość puszysta_i_co_z_tego
A ja slyszalam, ze w Lodzi robia zdjecia puszytym. I uwazam, ze to swietna sprawa. Fakt, ze sama bym, sie pewno nie zgodzila, ale moze.... kto wie.... Jak sie odwaze... To jedno ze zdjec jakie znalazlam: http://plfoto.com/1694109/zdjecie.html A wy byscie sie odwazyly?

Gość LADY BIUUTYY
mam nadzieje, że jakiś wielki umięśniony facet, który chodzi z puszystą kobietą lub ma taką żone, kiedyś obije morde temu Jarek_84 a podobno szczerbaci mają mniejsze branie niż otyli :-)

Gość ona37
boże Jareczku idź pobiegaj bo sie otłuścisz siedząc przy kompie,czas spalić troszkę kalorii,pozdrawiam tych którzy potrafią swoje zdanie wyrazić w sposób miły dla oka.też nie jestem wieszakiem,a jednak mam powodzenie,nie narzekam.............