Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość puszysta pelna sexu

puszyste nie gryzą

Polecane posty

Gość a ja tutaj poprę jarka
A co za różnica, czy otyłość jest wynikiem choroby, obżarstwa czy zaniedbania. Mi jest z nią źle. Okropnie. Czuję się jakby mi ktoś nałożył dodatkową warstwę. Wstrętną i galaretowatą. Ograniczył mnie fizycznie i skrzywdził psychicznie. Mam nadzieję, że już nigdy nie będę się tak czuła jak teraz :O Otyłość, niezależnie od wywołującej ją przyczyny, jast uciążliwa, niezdrowa i nieestetyczna. Wiem coś o tym. Byłam szczupła - jestem tłusta. Mam porównanie :O

nawet nie chce mi sie wymyslac inwektywow, jestes glupim chujem jarek i tyle, ja bym Ci to powiedziala prosto w twarz, ale czy ty bys sie odwazyl powiedziec mi cokolwiek poza forum? watpie

Twoje bogate słownictwo mnie urzeka :) nie wierzę że masz więcej jak 16 lat :) a że mam doświadczenie w rozmowach z dziećmi to mogę z Tobą "rozmawiać" dalej :D dokonam analizy Twojej psychiki :D a więc po pierwsze skoro przyszło Ci do głowy czepiać się czyjegoś imienia musisz sam mieć z tym problem, ale nie martw się, na swoje imię nie masz wpływu :) <pocieszacz>

jareczku mam nadzieje ze lubisz facetów skoro nie lubisz kobiet bo twoj adresik mail wlasnie powędrował na stronke dla geyów ;) moze tam tez zabłysniesz czyms np swoim kakaowym oczkiem chlopcy bedą w niebowzięci :D:D:D:D:D:D

a ja tutaj poprę jarka- to, ze ty sie tak czujesz, nie znaczy,z ę inne kobiety tez. Mam kilka kg nadwagi i kompletnie mi to nie przeszkadza. Wręcz przeciwnie, lubię byc okrąglejsza. Nie dysze, nie poce się bardziej, niz gdy bylam szczupła. Każdy ma prawo do swojego zdania.

odwaga jaką tutaj prezentujesz bierze się z poczucia anonimowości, musiałeś być bardzo kontrolowany przez rodziców (i pewnie dalej jesteś) a wolność którą tutaj doświadczasz uderzyła Ci do głowy (tak jak bogactwo, spadające na nieprzygotowanego człowieka)

Gość dziewczyna z sasiedztwa
gratuluje rozmowy na temat

Gość Malinowa____________61
facet nie pies, kości go nie ucieszą ja waże 66kg przy 165 cm wzorstu

chamstwo i prostactwo biorą się u Ciebie z zazdrości wobec kolegów którzy byli dla Ciebie wzorem (chociaż gardzili Tobą jako zkompleksionym i zmkniętym w sobie wymoczkiem) i teraz starasz się ich nasladować, nie masz szans na zrobienie tego w realu, ponieważ tam żaden z Twoich idoli nawet ręki by Ci nie podał

i chociaż zabolało Cę to ponieważ to prawda to teraz będziesz śmiał się tutaj z tego bo nic innego Ci nie pozostało 🖐️ była to bezpłatna analiza, jak chcesz się zgłosić po porady to napisz na mojego maila ;) mogę Ci pomóc wyjść z kompleksów i zacofania intelektualnego :)

Jarek_84 - wstaw swoje zdjecie nago pogadamy o twoim ciele ;]

Gość gość
Mnie tylko z deka zastanawia, czy Jarek naprawde tak nienawidzi kobiet, czy tylko udaje na potrzeby forum.Hmmmm:oJa to generalnie uważam, że gruba baba jest nieatrakcyjna. Gruba w sensie że wygląda jak zawodnik Sumo, czyli tłuszcz zwisa do kolan, a cycki mozna zarzucić na plecy. Pare kg nadwagi jeszcze nikomu nie zaszkodzilo, zwlaszcza, że są konseserzy na taki typ urody.

nie no wiecie co to forum jednak schodzi na psy gdzie sie podziewają moderatorzy czemu nikt nie zbanuje tego chorego umyslowo cierpiacego na koprolalie chlopczyka ? 😡 ja wiem ze chorych sie nie bije ale on przegina i zadne żółte papiery tego nie usprawiedliwiają

ojej... wstydzisz się ? :( ciekawe czego :(

no i cóż powtórzyłeś pięć razy że uważasz mnie za geja jakbyś uważał to za coś obraźliwego :) inwektywy Ci się skończyły i teraz płyta gra od początku? ;)

Gość xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
i jeszcze adres, zęby łatwiej ciebie znaleźć...

buahahahhah ' wielki hacker omijacz banów '... xD

Gość a ja tylkoo
Ja zaobserwowalam cos takiego. A mianowicie zauwazylam, ze osoby puszyste sa bardzo zyczliwe, radosne, "cieple", maja niebywale poczucie hunoru i nie sa zgryzliwe i potrafia sie same z siebie smiac :)

tym niemniej osiągnąłeś to co chciałeś, zwróciłeś na siebie uwagę i jesteś w centrum zainteresowania :) sposób w jaki do tego doszedłeś to z kolei oznaka niedowartościowania. Rodzice nie chwalą Cie za starania ale za sukcesy, a tych niewiele i musisz się dowartościowywać gdzie indziej :) A ludzka psychika jest dziwna i czasami człowiek potrafi sobie wmówić, że inni go podziwiają (tak jak Ty teraz myślisz o sobie) podczas gdy naprawdę zastanawiaja się gdzie produkują takie aspołeczne indywidua, żeby wiedzieć które miejsca omijać z daleka :)

Gość pogromca tucznikow
hehehe , opozycja usowa to co pisze widze, precz z cenzura. wielkie łazac eswienie skoro nie macie kompleksow t oczemu zawsze tak malo was na plazach ???

Gość xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
olejcie jarka, bo nie ma sensu znizanie sie do jego i tak baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo niskiego poziomu

''Ty to powiedziałaś, pasztecie '' a co ty wiesz o tym jak ja wyglądam wielbicielu kości? skoro kozystasz ze słowa ' pedał ' w stosunku obelżywym, to moge ci poweidizeć że tylko pedały lecą na chłopczyce bez piersi i biustu... przykro mi ;]

Gość pogromca tucznikow
malinowa jak była chuda to nie miaal cycek , teraz jest tłusta i ma .. pytam to cycki czy sadło wiszace do pepka ?

a pisząc to zdobywam poklask pewnej osoby więc nie myśl sobie że to robię dla Ciebie :) jesteś że tak to ujmę podmiotem mojego działania ;)

Gość pogromca tucznikow
tucznik = wiatrołap, mozna schowac sie przed wiatrem deszczem czy słoncem, jak jest bujka to tez poratuje pomoca. tłuste baby maja tez zalety