Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość puszysta pelna sexu

puszyste nie gryzą

Polecane posty

no takie nasze społeczenstwo - zakłamane z leksza procent otyłych rosnie z roku na rok , ale nikt tego nie zauwaza bo media kreują obraz pieknych, zgrabnych i powabnych, a wyjdz na ulicę to nie odstrzezesz nikogo o takiej figurze modelki. ciekawa jestem czy jakas z tych pieknych, wymarzonych pan spojrzalaby chociaz na ktoregos z tych , ktorzy tak glosno krzyczą ze grubasów najlepiej wywozic na syberię albo jeszcze dalej:D:D o kobietach nie wspominam bo to niestety w ich naturze \"kolezanka jest gruba to super bo jestem przy niej gwiazdą\"

Gość buuuuuuuuuuuuuuuum 18
www.kruszynki.pinger.pl - kobieta puszysta

Gość puusy lover
najgorzej jak jest zaniedbana ,puszysta ma wieksze cycki mozna wlozyc miedzy nie swoja parowke i pocierac az sie zapali:)

Gość ojejujejku
fakt faktem że grube to za ural trzeba słać, tam mają większe szanse na miłą egzystencje,(tłuszcz ciepło niskie temp.) prawda taka że grubymi to interesują się faceci po 50. ze zwisami co sobie lubią po dotykać. raz miałem fat girl i nigdy wiecej- za huja wafla. silą mnie nie zaciągną

Gość entuzjasta
Piszcie sobie co chcecie,ja od dłuższego czasu marzę o puszystej kobiecie która akceptuje siebie taką jaka jest, duża pierś ,okrągła pupcia, soczysty sex . mniam

Gość GrubeVsChude
Niektorzy lubia puszyste, niektorzy szczuple ... I po co sie tutaj spinac ? Nie ma idealow.

Gość alko 999
puszyste sa ok dobre na zime