Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ninka11111111

facet i pieniadze

Polecane posty

Gość ninka11111111

moj facet jest rozpieszczany jak cholera,ma mame która na kazde jego pstrykniecie palcem kupuje mu to czego on chce .to dorosly facet,studiuje a ciagnie od mamy tyle kasy i to duze sumy,komputer ,telefon,wieze,rower.ja tez studiuje a staram sie dorobic sobie w wolnym czasie i zarabiam bardzo malo,ale to z tych pieniedzy mam na kino,kolacje z nim ,kosmetyki ,ciuchy.on caly czas niby zartem mówi kup mi to kup mi tamto,zegarek cos tam.Boze,nie wiem czy on to mówi powaznie ale ja z moich ciezko zarobionym groszy mam mu kupowac jeszcze prezenty???on na prezent dla mnie bierze od mamy!ja na jego prezenty wydaje sama.smutno mi bo chyba zdaje sobie sprawe ze nasza przyszlosc jest beznadziejna.bede utrzymywac faceta,który szasta czyimis pieniedzmi.przykro mi ze nie rozumie ze pieniadze przeze mnie zarobione to moje jedyne grosze,rodzice mi nic nie daja,a on mi jeszcze tak mówi.:(co mam zrobic

Gość jakas tam babka
powiedz mu to samo, co tu naklikalas!

Gość likto
powiem ci tylko ze nie bedziesz miala z nim zadnego życia,naprawde Znajdz sobie madrzejszego faceta,a nie takiego darmozjada i lenia Bo tacy sie nie zmieniaja:(