Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pierwszy raz ide

czy w pizza hut jest dobra pizza, jaka zamawiacie???

Polecane posty

Gość pierwszy raz ide

Gość pierwszy raz ide
a no i cennika nie moge znalezc nigdzie

Kiedyś pizza hut była najlepsza teraz to kompletne dno Cienkie cisto bez jakichkolwiek dodatków zupełnie jak podeszwa Zdecydowanie z sieciówek najlepsza jest Dominium, i da Grasso

Gość ssdds
mnie raz przynieśli pizzę na talerzu ze śladami...gówna Zrobiłam awanture i wyszłam nie płacąc - przepraszali, ale już tam nie wrócę!

Pizza z Pizzy Hut jest bardzo tłusta i ma strasznie grube kluchowate ciasto ale i tak jest lepsza od Da Grasso, które jest totalnym badziewiem: zamiast szynki mielonka, zamiast sardeli - śledź, a zamiast sera jakiś produkt roślinny seropodobny.

Gość Sarka-farka
w Lesznie najlepsza

Gość kurcze w Paryzu
bylam w Pizza Hut i za nic specialnego 40Euro zaplacilam porazka :o

Gość Irena Gut
Nie lubię pizza hut. Taka sieciówka, nic specjalnego. Na szczęście w Bronowicach, gdzie mieszkam jest cała masa super pizzerii (zresztą samo spójrzcie: http://www.alepizza.com/rejon/krakow-bronowice/ ) to mam z czego wybierać :)

Gość gość
Będąc na wakacjach u kuzynki jadlam najlepszą pizze w życie w www.magicpizza.pl w ratajach! Przepyszne ciasto, mnóstwo doskonłej jakości dodatkow, mmm palce lizac!

Gość pizza hut
Najgorsza możliwa obsługa ... czas realizacji powyżej 40 min oczekiwania niż planowano.... 2 rozmowy z infolinia bezskuteczne... 2 rozmowy z pseudo menedżerem "restauracji" bezskuteczne ... reklamacja za 3 połączeniem z infolinia nie przyjęta ... Czy takie standardy obowiązują w amrest pizza-hut kfc ? nigdy więcej zamówienia, a i reklama za miliony złotych nic nie pomoże ODRADZĘ każdemu Pizza Dominium Telepizza to się nie zdarza. Pizza hut z nami zawsze będziesz głodny - to nowe hasło sieci ?

Gość Małgosia

Zamiast dużych sieciówek polecam też mniejsze pizzerie gdzie zjesz o wiele smaczniej i taniej, dla przykładu oryginalną włoską pizzę znajdziesz w Warszawie na Zlotej 65, moge polecić.

Gość ktostam
Dnia 15.12.2008 o 16:44, Gość ssdds napisał:

mnie raz przynieśli pizzę na talerzu ze śladami...gówna Zrobiłam awanture i wyszłam nie płacąc - przepraszali, ale już tam nie wrócę!

... to Ty na butach przyniosłeś lub -aś ;D