Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

madooonna

kurde no - masz prześliczną córke!!!!!!!!

Polecane posty

ide wykapac synka itp... wiec odezwe sie pozniej,wiem wiem bedziecie tesknic,ale wroce!

popołudnia cos tam : Ostatnia Twoja wypowiedź przybliżyła mnie do stwierdzenia, że jesteś sfrustrowaną mamuśką, która udaje, że jej lata koło d**y pomarańczowa gwardia bluźnierców. Biedna z Ciebie kobieta.

taaak pewnie. I wszystko według mnie jest bluźnierstwo, i wogóle, interpunkcji nie stosuje:)

To jeszcze ja, jeszcze ja. Też mam śliczne dziecko i słoiczki dawałam długo, ale już nie daję:p Teraz w ogóle moje dziecko nie je;) Przeszło na dietę mojego idola Stachurskiego - odżywianie energią słoneczną:)

kawusiu i ty tutaj?:) ale dziekuje:) zacytowałam bo jestem głupia przeciez, nie wymagaj od głupola racjonalności i konsekwencji:) A i kawusiu ja sie nie awanturuje:)

dobra dziewczyny, jest sukces, jest sukces:) mamy 100!!!!!!!:) I nie chwalcie sie ze słoiczki dajecie bo zaraz lincz bedzie:)

nieeeee kawusiu. Teraz trendy jest wszystko co pomaranczowe wymyślą:) Ale spokojnie one zawsze piszą na odwrót.

no,udalo sie ! jest 100 widzisz ,to dla ciebie madonno ,zebys miala sie z czego cieszyc:-D powinnas byc zadowolona,skoro takie potyczki na kafe sa dla ciebie zródłem szczescia,to mi cie szkoda pustaku. no ale teraz spadam,bo szkoda czasu na dyskusje z takimi idiotkami:-o miłego wieczoru kochane czarne madonny:-)

ale fajnie ze są kobiety inne niż ja. Nie siedzące na kfe, nie interesujące sie głupimi tematami i nie mające czasu na pisanie durnot:)

No tak, te, które tu się wypowiadają krytycznie to faktycznie nie wchodzą na "głupie" topiki i nie siedzą pół dnia na kafe i nie piszą durnot. Faktycznie!

hahaha zabolało mocno, Bardzo. Lize rany, nie zauważyłaś jeszcze jak ja sie przejmuje twoimi opiniami???

a panna taakk czy jakos inaczej sie odgrywa za wczorajsze pognanie z tematu:) i fajnie, ciesze sie:)👄dla ciebie. Tak tak, lesbą tez jestem:)

panno taaakk jak bym odpisała źle, nie odpisze tez źle, wszytsko odniesiesz do swej osoby:) Ale cały świat sie nie kreci wokół ciebie:)