Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 161616

Jakie prezerwatywy, grubszy czlonek.

Polecane posty

Gość 161616

Jakie polecacie prezerwatywy dla grubszego czlonka - mniej wiecej 16 cm w obwodzie? Durex Extra Safe beda dobre? Maja byc wytrzymale no i maja spokojnie na niego wejsc. Nie chce zeby strzelila w trakcie. Ogromne dzieki za pomoc w doborze.

Gość 161616
jest tu kto?

Gość jojojojjjj
hm 16 to wcale nie gruby

Tak, jasne, bo Twój ma 200 cm w obwodzie. Jak mnie wkurza jak kazda laska mówi \"20 to nie jest długi mój miś ma 50\" żaaalll... a co do tematu to zalezy jaka długosc jesli normalna to zwykła powinna starczyc, ale wiem, ze durexy maja cos takiego jak xxl.

Gość jojojojjj
heh wcale nie 200 ale tak 15 cm w obwodzie to zdaje się standard więc o co kaman??

Nie wiem, sorry, może jestem przewrażliwiona ale znam już tyle kobiet co mówią ze ich facet ma jakiegoś półmetrowego pytona i że to niby jest normalne, więc zaczyna mnie takie szpanowanie nie wiem czym drażnić ;] sorry, może źle Cię oceniłam :P Może to dlatego, że czekam na okres, a każda kobita współżyjąca i niespodziewająca się ciąży wie jak to jest :P

Gość 161616
wg pewnych statystyk powyzej 14 to juz niby czlonek grubszy, a moj ma 16 i zwyklej prezerwatywy nie naloze na niego, chyba, ze mam sie z nia szarpac 10 min i odczuwac dyskomfort i pewnie spodziewac sie, ze za niedlugo strzeli. Myslalem, ze bedzie wiecej odpowiedzi. No nic, kupie kilka roznych rodzai i bede testowac na zywo.

Gość 161616
jeszcze dodam - jak 15 cm w obwodzie to standard to ja jestem swietym mikolajem. Albo sobie dziecko kup metr krawiecki (zreszta to smieszne) albo nie sluchaj goscia, ktory tak powiedzial.

Gość aaadella
tylko wiadomo wszem,że gumka się rozciąga.....