Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SARA44333333

mam zanik okresu czy to ozncza...

Polecane posty

Gość SARA44333333

ze nie wpadne jak pojde do lozka z kims bez gumki?

Gość SARA44333333
dadam ze nie mam juz 2 miesiace a poprzez to ze schudlam ponad 20 kg

Gość to oznacza że masz
zaburzenia hormonalne i zamiast dupczyć powinnaś iść do ginekologa bo inaczej za kilka lat będziesz płakać że jesteś chora i nie możesz mieć dzieci to że nie ma okresu wcale nie oznacza że możesz uprawiać seks bez zabezpieczenia, to onacza jedynie że rozregulowały Ci się hormony

Gość to oznacza że masz
nie rozumiem takich dziewczyn, nie masz 2 miesiace okresu i nawet nie rozmawiałaś o tym ani z Mamą ani z lekarzem ? fajne masz relacje w rodzinie.... równie dobrze mogłoby się okazać że masz torbiel na jajniku lub raka janika i z nikim nawet o tym nie gadasz tylko się zastanawiasz czy możesz seks bez zabezpieczenia uprawiać durna baba z Ciebie, brak mi słów, mozesz być w ciąży, mozesz mieć jakies poważne schorzenie a Twój największy dylemat to czy mozesz seks uprawiać

Gość SARA44333333
jestem dziewica wiec w ciazy nie jestem

Gość to oznacza że masz
nie jestem jasnowidzem by wiedzieć że jesteś dziewicą wiem tylko że brak okresu nie jest przejawem zdrowia (z wyjątkiem ciąży, oczywiście) być może miesiączk asię zatrzymała przez drastyczną dietę, ale skoro w ciągu dwóch miesięcy krwawienie się nie pojawiło to pewnie i tak skończy się na wywoływaniu miesiaczki lekami u ginekologa.... nie masz wyjścia musisz iść do lekarza, na Twoim miejscu bym z tym nie zwlekała ile masz lat ?