Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marzena_240

ciąża

Polecane posty

Gość Marzena_240

Witam mam pytanie 6 grudnia kochałam się ze swoim chłopakiem a miałam wtedy dni płodne miesiączkę mam regularnie co 28 dni i mam pytanie od tego czasu w ostatni weekend strasznie zbierało mnie na wymioty 17 grudnia mam dostać okres i boję się że jestem w ciaży. Kochając się nie zabezppieczyliśmy się wogóle czy powinnam zrobić test już.

Gość stuknij sie w ten pusty
leb dziewczynko! Na wymioty moze zbierac cie od 6 tygodnia ciazy, a nie pare dni po seksie! Boze, ile jeszcze bedzie takich debilnych topikow kretynek, idiotek i debilek nie do pokonania!!????

Gość annn11111
zgadzam sie z wypowiedzia powyzej. Mdlosci nie wystepują kilka dni po stosunku. Moze masz problemy trawienne. Jak nie chcesz byc w ciązy to dlaczego do jasnej cholery sie nie zabezpieczyliscie???!!!!! Nie pojmuje tego. Jak mozna byc tak nieodpowiedzialnym??? Mysle ze skoro sie nie zabezpieczyliscie to ciąza jest bardzo mozliwa. Zrób test w terminie spodziewanej miesiaczki jesli nie przyjdzie

głupota, istna głupota Zastanów się .. Seks bez zabezpieczenia a potem panika? trzeba ruszyc głową ! po 2 ..mdłosci po kilku dniach? może po godzinie Ci brzuch urosnie?