Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytajaca sie magda 1

prosze powiedzcie jesli wiecie

Polecane posty

czy przed zblizajacym sie poronieniem albo gdy ciaza nie rozwija sie dobrze to cos sie czuje? Sa jakies oznaki, organizm daje znac? Jestem 6 tygodni w ciazy, nie boli mnie brzuch, nie mam plamien, ale strasznie sie boje poronienia i tego, ze bedzie cos nie tak...strasznie :(:( Prosze napiszcie jak to jest.

Gość mandarynka...
jak nic się nie dzieje to nie martw się na zapas.a byłaś u gina?

Witam Ja poronilam we wrzesniu tego roku w 7 tyg ,teraz jestem ponownie w ciazy.Dzien przed poronieniem mialam brazowe delikatne plamienia,na drugi dzien dostalam krwotoku,nie bylo zadnych boli.Wiec jesli tobie nic nie dolega to nie strasz sama siebie ,bo dzidzi moze szkodzic taki stres jaki sobie fundujesz.Pozdrawiam

Gość nie stresuj się
bierzesz duphaston ? jeśłi nie masz ani bóli ani plamień to nie masz co sie martwić u koleżanki poronienie zaczeło się od nagłej biegunki, skurczy plamień, potem było już normalne krwawienie myśl pozytywnie i nie zamartwiaj się

Dziekuje dziewczyny za wasze odpowiedzi. Do gina ide w poniedzialek. Nie mam zadnych plamien, ani boli, nic takiego, takze wedlug mnie wszystko jest ok, ale tyle tu tematow o poronieniu, ze boje sie, ze i nas to spotka...ale macie racje. Musze myslec pozytywnie i nie martwic sie na zapas.