Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Normalny Facet 2

Chce żeby ona do mnie wróciła!!!

Polecane posty

Gość Normalny Facet 2

Trafiła mi się dziwna kobieta w życiu.. Poznałem ją w maju tego roku nad zalewem. Ja piłem piwo z kolegami, ona miała ze znajomymi grilla, była totalnie pijana. Zwrócił moją uwagę jej wygląd. Opalone, pięne ciało, długie blond włosy, przepiękna twarz. Spodobałem jej się. Po 20 minutach całowaliśmy się w jakichś krzakach. Wzięła numer i znikła. Uznałem, że to łatwe ścierwo jest więc umówiłem się z nią na spotkanie. Kiedy przybyłem na miejsce spotkania oniemiałem. Wyglądała zjawiskowo. Zdziwiłem się, gdy okazało się, że jest 7 lat młodsza, że właśnie zdawała maturę. Rozśmieszała mnie na każdym kroku, mialła cięte riposty, zdanie na każdy temat, wiedze o świecie... Była druga randka i kolejna, a sprawy się nie posuwały.. Nie chciała pozwolić na dotyk, ani w ogóle na nic. Mówiła tylko jakieś dziwne rzeczy... O tym, że jest zła, że to przygoda.. Nie słuchałem. Cholera, jak ta panna potrafiła mną kierować. Kiedy chciała się spotkać leciałem jak na skrzydłach. Kiedyś we wrześniu odebrałem ją z poprawin po weselu jej koleżanki. Powiedziała, że jedziemy do mnie. Zaszokowało mnie to, że jest dziewicą. Znaczy się była. Było mi z nią cudnie. Poszła na studia do innego miasta, mieszkała w akademiku. Chciałem się przeprowadzić i wynając z nią tam mieszkanie.. Ona ciągle powtarzała żebym się nie angażował. Po seksie mówiła tylko, że mnie lubi i tęskni jak mnie nie widzi tyle czasu. No i na początku grudnia zamilkła. Nie odpowiada na telefony, zmieniła numer gg. Pojechałem do niej, a ona powiedziała, że to koniec, że nie chce mnie krzywdzić i inne kity. Dacie wiare? Taka gówniara! A jednak nie mogę o niej zapomnieć.. Jak to zrobić żeby do mnie wróciła?

Gość mrocznemu światu
napisała ci jak byk że nie chce cie krzywdzić, to już koniec i przyjmij to do wiadomości

Gość Normalny Facet 2
Nie przyjmę. To Anioł jest.

Gość co ci powiem to ci powiem
Może wyślij jej kwiaty z karnecikiem ,jakiś malutki bukiecik:)tak żeby widziała ,że pamiętasz o niej :)

Gość Normalny Facet 2
To nie jest dziewczyna którą zadowoli kwiatek... Prezenty jakie od niej dostawałem zawsze były nietuzinkowe: - jej olbrzymi czarno-biały akt w antyramie - zeszyt wypełniony najciekawszymi sms-ami z całości naszej znajomości, zdjęciami, opisami sytuacji - książke, która jej zdaniem opowiadała o mnie.. Ona jest moja. Zakochałem się chyba.

No to walcz człowieku o nią:)

Gość Normalny Facet 2
No to że tak zapytam, JAK?

Gość Inna Anna
Bardzo fajne prezenty:) znałam jedną parę na studiach..gdzie ona miała album, w którym wklejała fotki..i rysowała włsnoręcznie trase np przepływu kajakiem, czy szlak wędróki górsakiej.. Byli tacy inni, jako ludzie, para:)))

Gość Inna Anna
Kak? na wspak:) Rób dokłanie na odwrót niż robiłeś:P Bukiecik fajna sprawa:) Może dołącz do niego własnoręcznie zrobiony bilecik;) Ja mam na pamiątkę bilecik a na odwrocie wpis, podpis ...- i kwiaty narysowane w rogu:) I te kwiatki mnie ujęły:) Po linii pociągnięcia..widać było, że jakieś zdolności miał:)

Może słucha jakieś stacji radiowej to miałabyś tam jakieś pole np ;na esce można zamówić pobudkę dla kogoś i przy okazji tą osobę wkręcają w jakąś śmieszną sytuację :) naprawdę nie wiem ,widać ,że dziewczyna kreatywna ,ma swój charakterek ,jakieś tam pomysły :fajnie ,widać warta uwagi :)

Gość aguna
nie sadze by cos z tego dalo sie jeszcze wykobinowac... to poprostu wolna dziewczyna ktora chce byc traktowana na rowni z mezczyznami i tak wlasnie sie zachowuje, dokladnie jak stereotypowy facet... i sadze by bylo warto sie o nia starac...

Gość pewny panny
Proponuję bilbord z wyznaniem albo ogłoszenie na całą stronę w gazecie która czyta

Gość Inna Anna
tomik poezji o Niej, dla Nie;)