Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość romek atomek lolek

wpomnienia...

Polecane posty

Gość romek atomek lolek

wspominam coraz częściej byłą dziewczynę:/ Skończyłem ten związek, bo się wypaliło a poza tym zaczęła szukać innego będąc jeszcze ze mną... jak pozbyć się wpomnień? wcześniej byłem po prostu zły i łatwo mi było nie myśleć o Niej. teraz jest gorzej, bo się z Nią spotkałem (mamy wspólnych znajomych) i ciągle Ją widzę... jest piękna... ale zrobiła coś czego nie powinna i nie chcę nawet myśleć. może jakiś sposób sprawdzony?

Gość chcesz zapomnieć
czy do niej wrocić? mam nadzieje ze nie m asz nowej kobiety .....:O

Gość faceci to
świnie zawsze mają ochotę na szmaty :(

hej, ja własnie przez takie wspomnienia rozstałam sie ze swoja najwieksza miłoscia, bylo nam cudownie, nie mielsimy klopotow, tylko ją.. bo ciagle przypominała o sobie.. i w koncu on zaczał o niej myslec, porównywac mnie...a zdradzila go, i tylko kasa sie dla nie liczyła.. on mowil ze potrzebuje czasu, tylko nie wie ile.. juz nie mogłam, to straszne uczucie, kochasz kogos, a nie mozesz z nimm byc :(

Gość olymia
a juz zapomniałes dlaczego z nia nie jesteś?!! tego kwiatu jest pół światu :D

Gość romek atomek lolek
właśnie nie zapomniałem, nie mam zamiaru wracać... pytam jak najlepiej zapomnieć, wymazać z pamięci... tylko tego chcę w związku z tą kobietą... innej nie mam, minął miesiąc od rozstania i nie myślę o żadnych związkach...

Gość eitn bkfjghdfhrumnf
wymazać tak szybko się nie da ,ale myśl o niej źle tzn nie przypominaj sobie tych dobrych chwil (na pewno takie były) tylko te złe i to ze Cię zraniła ....

Gość romek atomek lolek
może się uda, na pewno będzie łatwiej...