Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona tylko

tak to jest...

Polecane posty

Gość ona tylko

czekam na chlopaka caly dzien, po czym dostaje wiadomosc,ze wroci jeszcze pozniej niz normalnie...ostanio widzimy sie rano a pozniej po 22.00. dzis ma zamiar isc na piwo :( smutno mi...ciagle siedze sama, albo jestem na zajeciach, albo w pracy, ciagle sie mijamy.

Gość ona tylko
nie mam sie do kogo odezwac, dlatego tutaj pisze.

Gość ona tylko
tutaj tez nikt nie chce napisac mi nawet slowa...macie racje, jestem zalosna, nie mam co ze soba zrobic, caly moj swiat to uczelnia i chlopak ktory najwyrazniej ma mnie w dupie. nie ma o czym gadac:(

Gość eitn bkfjghdfhrumnf
oj nie martw się ja swojego do końca tygodnia nie zobaczę bo pracuje ... i właśnie niedawno przez telefon powiedzial mi ze był koło mnie ale nie wstąpił bo mu się nie chciało bo byl bardzo zmęczony......ja dla niego też bede zmęczona az do przyszłego tygodnia

Gość ona tylko
przyjaciol? to troche duze slowo, mam dwie bliskie kolezanki,ale mieszkaja dosc daleko(ok.godzina drogi) , na codzien sie nie widujemy,a wlasciwie tylko na uczelni, bo po zajeciach kazdy pedzi do domu sie uczyc:O

Gość takie bez serca dupy
to szkieletów ludy...

Gość ona tylko
takie bez serca dupy to szkieletów ludy... hm...niebardzo rozumiem?:)

Gość to bylo do
eitn bkfjghdfhrumnf :classic_cool:

porozmawiaj z nim o tym, zrób awanture , rzuc wazonem w drzwi tak jak na fimach (jeśli nie masz wazonu to kup jakis u ruskich na bazarze tani, albo waze z dynastii ming, poznasz po tym że jak pstrykniesz wyda dzwięk "MING!" *) *pratchett mistrz

Gość eitn bkfjghdfhrumnf
to było do mnie :O a mozesz tak po polskiemu:classic_cool:

Gość ona tylko
moglabym zrobic awanture,ale on wtedy mowi cos w stylu "swiat nie kreci sie tylko wokol ciebie, mam prawo wyjsc na piwo". wszytsko ok,zgadzam sie i wlasciwie taki tekst mnie ucisza...ale mi przykro,ze tak mowi.

Gość ona tylko
kocham, jest jedyna naprawde bliska mi osoba. ale ostanio mam wrazenie,ze nic juz dla niego nie znacze. nie caluje mnie, nie dotyka,ale jednoczesnie sie nie klocimy. nie wiem co dziwnego sie z nami stalo.

Gość ona tylko
ja nie umiem okazywac uczuc. on zawsze byl bardzo wylewny, a teraz nic. i tak sobie zyjemy obok siebie, nawet juz nie chce do mnie wracac po zajeciach:(

Gość ona tylko
pewnie chce mi pokazac jak to jest byc tak traktowanym. ale widocznie nie rozumie,ze mnie to niczego nie nauczy.... inaczej jest nie mowic "kocham" 3 razy dziennie do poczatku, a inaczej nagle przestac okazywac jakakolwiek czulosc.