Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nunininaa

jaka część waszego ciala tak wam sie podoba że...

Polecane posty

też sie pochwalę a co :P dłuuuugie rzęsy siegające nieba:)

Gość 24latek z szczecina
Wacek i D.pa

Generalnie w większości się sobie podobam ale gdybym mogła to chyba bym co nieco pozmieniała :P Chociaż uszy to mam zajebiste. I zęby. I usta. I łydki też. Włosy jak z reklamy również. No i dłonie, jakoś głupio bym się czuła z cudzymi dłońmi :P

Gość ika111
ja nie lubie swoich dłoni. są nie za ładne :F

Gość jgfjffhgfhhg
usta, idealnie płaski brzuch i zgrabna pupcia:)

Gość pomysł na.... makaron s szynką
przykre ale żadna, no może po za oczami:(

to może ja powiem: jedyna rzecz, która mi się we mnie nie podoba, to skóra. mam pryszcze i na pupie jest trochę szorstka, a na udach mam kropki.. na ramionach też coś w tym stylu. latem moja skóra jest cudowna, gładka, mięciutka i lekko brązowawa. :) pójdę do dermatologa i kosmetyczki coś z tym zrobić i będę idealna. ;D ktoś mi kiedyś powiedział, że mam cudowne ciało, którego wiele kobiet mi może pozazdrościć i żaden facet nie przechodzi obok obojętnie.. :D rozmiar 36, wzrost 175, dłuuugie nogi, płaski brzuszek, okrągła pupcia, wcięcie w talii, ładny, jędrny odpowiednich rozmiarów biust, ładne ręce i dłonie, smukła szyja, słodka kobieca twarz, wieeelkie oczy, długie rzęsy, wyraźne brwi, pełne, namiętne usta, ładnie zarysowane kości policzkowe, niskie czoło i ogólnie ładny owal twarzy i kształt głowy.. cera do bani, włosy rozdwajają się na końcach, mam garbek na nosie - niektórzy uważają, że dodaje mi uroku, zęby lekko krzywe, ale prawie niewidocznie. :)

Gość kikoo
a ja mam ladne oczy - sa takie niebieskie ze widac to z daleka. naturalnie lazurowe. chlopaki przeze mnie placza..:P

Gość złośliwa od rana
oczy:) włosy:) dekolt:) biust:) :P:P:P

Gość Maargarittttttta xD
wszystko bym w sobie zmienila. moze poza nosem.

moje włosy!! poprostu kocham je! nie sa takie super zajebiste nie zniszczone ale ja je lubie i w zyciu ich nie obetne! mam prawie do pasa czarne. lubie je! kocham! i gdybym tak zrzuciła z 5kg to bym cala siebie kochala ale i tak nie mam tam zadnych kompleksów ani nic! fajna laska ze mnie i juZ|!! kazda dziewczyna powinna miec takie zdanie o sobie! kij jak tam wygladam wazne ze jestem zdrowa :)