Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

greq

Facet ciapa

Polecane posty

ciapa to ciapa.synonim od tego to cipa frajer niedojda itp juz wiesz co to synonim puchu marny?

Gość malamiiiiiiiiiii
uważaj, bo teraz coraz modniejszy jest homoseksualizm, a takich cweli jak ty to tylko ruchac w dupe :D

\"twoją dziewczynę \" to już jest oksymoron :D \"zyli potocznie mówiąc \"do niej startuje\" \" a dla mnie startować to prowokować kogoś do burdy :P \"zy chce ją zgwałcić\" zacznijmy od tego, że logicznie rzecz biorąc jak byśmy chcieli jakaś gwałcić a ona była by z facetem to wpierw należało by z zaskoczenia spacyfikować faceta, profilaktycznie nawet greq ;) bo zwykle facet jest trochę silniejszy od kobiety... więc jakakolwiek obrona skończyła by się zanim by się zaczęła no chyba że wyposzczony gwałciciel dewiant frustrat nie myśli logicznie czepiam się :classic_cool:

ciebie juz ruhaja w dupe od dawna.moze mnie czegos nauczysz

Gość malamiiiiiiiiiii
to może wskażesz mi teraz jakąś lekture, która potwierdza to, że ciapa jest synonimem cipy?

Gość malamiiiiiiiiiii
a ja wygrałem życie - dlaczego odrazu spacyfikować faceta. A może to by była taka niedojda jak greq, którego może też by się miło ruchało :)

tak powinno byc.najpierw obezwladnic kolesia a dopiero pozniej zajac sie kobieta i koles mimo ze nieprzytomny okaze sie cipa bo nie obronil swej kobiety mimo ze lezal w kaluzy krwi

malamiiiiiiiiiii podobno można i owieczkę na hali ale ilu jest amatorów? :O zresztą nie zmienia to faktu, że jak pisali specjaliści od sztuk walki stronę wcześniej najlepiej się nie bić :D i schować swoją dumędo kieszenie... bo uszkodzenie ciała za \"on mnie obraził\" to szczyt głupoty... a jak leją to każdy się umie bić... no jak na swoje warunki :P więc wymagania co do obrony bo obrazili są strasznie wydumane :D szczególnie, że ten typ ludzi który prowokuje raczej nigdy nie zacznie do kogoś z kim widać, że nie ma szans :O

Gość malamiiiiiiiiiii
a ja wygrałem życie - zgadzam sie. Tekst typu "on na mnie krzywo spojżał, wiec trzeba mu dojebac" jest bez sensu, ale w momencie kiedy w gre wchodzi cos wiecej, a nie ma mozliwoscie ucieczki to uwazam ze chlopak powinien bronic dziewczyny.

rownouprawnienie niech kobieta sama o siebie zadba.skoro w dzisiejszych czasach staracie sie byc niezalezne to prosze bardzo,ja wam to umozliwiam

Gość malamiiiiiiiiiii
greq ze swoim podejściem niestety nie znajdziesz żadnej, której będziesz mógł to umożliwić. Gadka jest bez sensy Cya

Gość malamiiiiiiiiiii
zastanawiało by mnie tylko co kolega lefty by zrobił, gdyby ktoś chciał pobić jego dziewczyne. No ale niestety już poszedł.

\"a nie ma mozliwoscie ucieczki to uwazam ze chlopak powinien bronic dziewczyny.\" tylko on dostanie, bo pewnie nie ma umiejętności i warunków, a ciebie i tak zgwałcą... a ty potem go rzucisz bo ciota :O nie każdy ma warunki, ćwiczy sztuki walki... a i tak na kilku pewnie nic nie pomoże \". Tekst typu \"on na mnie krzywo spojżał, wiec trzeba mu doj**ac\" jest bez sensu,\" no tak a te wszystkie wcześniejsze pretensje o \"facetów wyzywających dziewczynę i nie reagującym ukochanym\"... przecież też nikt nie zacznie wyzywać dziewczyny jak jest z facetem który na oko wygląda, że może tego kogoś rozsmarować po podłodze :O a wtedy znowu \"niebroniąca ciota\" :P

widac ze jakas milosniczka biczowania i krwi bo jest zaciekawiona co by zrobil ktos kto uczy sie bic juz kilkanascie lat z przypadkowym zboczencem jednak kobiety sa bardziej brutalne od mezczyzn.i jest to potwierdzone naukowo.wiecej w sensacjach XX wieku

Gość malamiiiiiiiiiii
ale czy ja mówie od razu że ma mu niewiadomo jak dojebac? Może ma zostawić dziewczyne i uciec tak? Ty byś tak zrobił? Wieć nie mam zamiaru prowadzić dyskucji z kims takim jak ty. Żegnam, i radze pocwiczyc jogging.

Gość malamiiiiiiiiiii
greq od kiedy twoje wewnetrzne teorie sa potwierdzone naukowo? :) Jestes naukowcem? :D

pewnie.co do kobiet nigdy sie nie myle nie czaruj.was kobiety jara przemoc.klapsy,biczowanie,wyzywanie.tego samego oczekujecie od swego faceta.by potem mu powiedziec w nocy jaki to z niego tygrys jest

\"ale czy ja mówie od razu że ma mu niewiadomo jak doj**ac? \" tylko cały czas nie bierzesz pod uwagę, że przeważnie napadają lub czepiają się tych którzy nie \"dojebią niewiadomo jak\" bo widać, że nie mają warunków. Więc cały problem jest bezprzedmiotowy... :P

Gość słuchaj greq
Jesli poznasz dziewczyne ktora bedziesz kochac to jesli wydarzy sie sytuacja w ktorej bedziesz musiał jej branic, to sie nie zastanowisz nawet nad swoim strache, zobaczysz. Ja jestem dziewczyna a gdyby mojemu facetowi miala sie krzywda stac to bym nie zastanawiala sie pewnie wiele i bym starala sie mu pomuc (nie oszukujmy sie wiele bym nie zdzialala ale to bylby impuls) A swoja droga moj chlopak raz w mojej obrobie klientce z baśki przywalil.... Myslcie co chcecie ale to byla narwana idiotka ktora startowala z lapami:]

Gość słuchaj greq
jak staniesz w obronie dziewczyny i nawet dostaniesz wpie**ol to dla niej liczyc sie bedzie tylko to ze chciales jej bronic. NIE WYOBRAZAM SOBIE SYTUACJI ZE JAKIS LEPEK ZACZEPIA DZIEWCZYNE, NIE WAZNE CZY Z LAPAMI CZY Z JAKIMIS DEBILNYMI TEKSTAMI A JEJ CHLOPAK UDAJE ZE NIE SLYSZY HAHAHA KUPA SMIECHU

no przeciez mowilem o tym,ze jakbym pokochal to bym stanal w tej obronie.kurwa jak do slupa i co to znaczy z baski? z bara?

co mnie obchodzi co bedzie sie dla niej liczyc skoro to ja, a nie ona, bede bez zebow i z dziurawym okiem ;p

Gość słuchaj greq
Dodam jeszcze jedno, nie wyzywaj nigdy swojej dziewczyny... bo tak sie okazuje brak szacunku a o to nam nie chodzi chyba?! I z tym opisem co lubia dziewczyny tez nie badz za pewny bo kazda jest inna, ja lubie klapsy ale tylko w łózku:D

Gość słuchaj greq
no ale twoje kochanie bedzie cale:D nie o to tu chodzi???? chyba jeszcze nigdy nie kochales:P

Gość i rzuci go dla takiego co
ma wszystkie zęby a nie szufladę :classic_cool:

Gość słuchaj greq
z baśki- z bani- z główki::P:P

dobry slang nie no klapsy w lozku,wiadoomo choc masz racje,jeszcze nigdy nie dupczylem ani mnie nie dupczono ;p