Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rirka

granice tolerancji

Polecane posty

Gość rirka

Sytuacja była taka- ja po porodzie, dziecko maleńkie... Mąż zajęty pracą większość dnia i poł nocy przed komputerem. Zaniepokojona dość ciężką między nami sytuacją i jego coraz bliższymi kontaktami z współpracowniczką zajrzałam do jego komputera ( wiem- źle zrobiłam) i dowiedziałam się że zwraca się do swej koleżanki z pracy w stylu \"dobranoc miła\" I pisze z nią bez przerwy na gg i sms ( niby tematy zawodowe) Od tego czasu nie moge sobie poradzić z zazdrością. Dziewczyna jest atrakcyjna, dużo młodsza ode mnie. Pracuja razem od rana do późnego popołudnia, sam na sam właściwie ( ma własny gabinet) Nie radzę sobie z tym... mimo że kilka miesięcy mineło. Nie wierzę w jego zapewnienia że to tylko znajomosc zawodowa. Co o tym myslicie. Jak byście sie zachowały? Ja prosiłam by nie pracowali razem bo mnie to wykańcza ale uznał że świruję..

Gość kulezanka27
nie dziwię się wcale że jesteś zazdrosna...ale kochana prosta rada:) wejdz na czat zapoznaj jakiegoś miłego facia i od czasu do czasu usiądz do kompa na małą pogawędkę z nim ale tak żeby mąż widzał co się święci:)zobaczy wtedy co traci:)

Gość guta
kobieta z małym dzieckiem-tuż po porodzie czuje się nieszczególnie,jest zmęczona, wydaje się mniej atrakcyjna...może dlatego masz takie mysli,ale glowa do góry- będzie ok. powodzenia!

Gość rirka
juz nie jestem po porodzie, minęło kilka miesięcy. Nie jestem zmęczona ani przygnębiona. Kilka miesięcy a mi nie przechodzi... Moje siedzenie ( ewentualne) na chacie nie rusza go wcale- jego toleracja jak widać ogromna jest...

Gość guta
piękny makijaż, wystrzałowy ciuch i na spacerek( nawet z wózeczkiem-)niech ma!