Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość emila18...

pomocy!!!!!

Polecane posty

Gość emila18...

witam. Mam problem z chłopakiem. Jesteśmy razem rok. On ma 20 lat ja 18. Czuję do niego coś więcej...to nie jest taka głupia miłość, tylko ustatkowana i taka spokojna :) on miał problemy ze szkołą zawsze, teraz chodizł do wieczorówki ale właśnie dzisiaj go wyrzucili (był juz w 3 klasie) :( pali marihuanę, ogranicza bo poważnie rozmawialiśmy...ale jak nie umie sobie z czymś poradzić to pomimo próśb nadal pali :( gdy jeszcze nie był ze mną miał starcie z policją i dostał od sądu kuratora i obowiązek ukończenia szkoły... nie ukończył jej więc chyba pójdzie siedzieć...nie wiem :( nie chce o tym myśleć.. rodzice za szkołe wyrzucą go z domu :( nie ma pracy. ostatnio powiedział mi , że chce żebym kiedyś była jego żoną i że ja mu zawsze umiem pomóc... dziewczyny :( teraz nie umiem :( nie mam pojęcia co mam robić, przecież z takim kims nie da sie założyć rodziny :( może nie jestem jeszcze takim kimś dla kogo zrobił by wszystko? może powinniśmy się rozstać? czy to jednak nie będzie swoistego rodzaju ucieczka? proszę o poważne odp...zależy mi na tym i borykam się teraz z tym problemem :( dziewczyny zrozumcie ja go kocham a on mnie...:(

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować