Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dwwwwwwwwwaaaaaaaa

silne bole w podbrzuszu PROSZE O RADE

Polecane posty

Gość dwwwwwwwwwaaaaaaaa

Witam !Mam problem miewam od kilku dni bole w okolicach podbrzusza.Mam problem z wyproznianiem bardzo mnie boli na dodatek rwie :( Niecale dwa lata temu mialam cesarke czy ktos z was tak mial ? Nie moge w najblizszych dnaich udac sie do lekarza jestem daleko od miejsca zamieszkania.Czy ma ktos jakies forum lekarzy moze tam zasiegnela rady.

Gość a co to ma wspólnego
miejsce zamieszkania nie ma nic wspólnego z lekarzem, każdy lekarz cię przyjmie bez problemu, teraz już nie ma kas chorych, jest JEDEN fundusz zdrowia i możesz iść do lekarza gdzie chcesz, musi cię przyjąć na tzw. wizytę jednorazową na wypróżnienie namocz na noc w szklance wody 3-4 suszone śliwki, rano zjedz te śliwki i wypij wodę, w której się moczyły na bóle weź 2 tabl. nospy, wypij herbatę zaparzoną z dwóch torebek rumianku

Gość dwwwwwwwwwaaaaaaaa
a do jakiego najlepiej sie zglosic ? czy wpierw do rodzinnego isc. dziekuje za rade

Gość do przychodni
do przychodni, do lekarza ogólnego, weź dowód osobisty i jak masz to jakiś dowód ubezpieczenia, może być nawet ksero, albo fax a jak silne bóle to od razu do szpitala, zrobią ci USG i zobaczą co i jak

Gość reaaa
dokładnie jak bardzo boli to na ostry dyżur do szpitala- to może być wyrostek, torbiel jajnika, wszystko... nikt przez net diagnozy nie postawi, nawet lekarz