Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość proustmarcel

Co to za przypadłośc, gdy brzydka kobieta/// mysli..ze kazdy sie za nim ogląda

Polecane posty

Gość proustmarcel

gdy ktoś, a dokładnie brzydka kobieta mysli, ze kazdy facet sie za nia oglada na ulicy, dodam, ze ta oosoba codziennie chodzi w mini spodniczce!nawet zimą... no i wmawia mi, ze się za nia kazdy ogląda, dosłownie kazdy i ze jest pięknoscia nie z tej ziemii...a mi sie najnormalniej w swiecie chce prychnąc smiechem jak to słysze(kilka razy mi to powtarzała), bo ona wyglada jak brzydula Betty:(

Gość proustmarcel
miał byc znak zapytania na koncu!????co to za przypadlosc i czy to sie leczy???

"gdy brzydka kobieta/// mysli..ze kazdy sie za nim ogląda" nie wiem czy można to nazwać przypadłościa...poprostu transseksualizm

Gość proustmarcel
a ja jej mowie, ze sie oglądaja bo ma krotka spodnice, a faceci zawsze sie obejrza na miniowke:) ,to ona mowi, ze nie , bo patrza na twarz hehe jasne

Gość proustmarcel
transelsualizm?ale to jest kobieta, ktora akceptuje to, ze jest kobieta,ona nie chce byc facetem ?czy my sie dobrze rozumiemy?;p

Gość Hmmmmmmmmmmmm
Kobiety ktore nie sa adorowane zbytnio przez mezczyzn ubieraja sie wyzywajaco,bo czuja potrzebe wzrocenia na siebie uwagi. Ładna kobieta we wszystkim ladnie wyglada,dlatego nie potrzebuje mini spodniczki,bialych kozaczkow i kurteczki przed pepek;))

Gość proustmarcel
mam codziennie wysłuchuje mojej siostry!ktora do pieknych niestety nie nalezy, ja zreszta tez nie:)no coz w genach mamy brzydkie rysy twarz, ale wiadomo, ze dla faceta to mniejsza tragedia....ale obiektywnie, rzez patrzac, ona jest brzydka!!!i tyle!!oczywiscie jej tego wprost nie powiem, ale ona jest cholernie zapatrzona w siebie i zarozumiała wmowiłą sobie, ze jest pieknościA!!!dla mnie to chore!!nie akcpetuje siebie taka jaka jest, tylko zaprzecza istnieniu swoich mankamentow urody!!a miniowe nosi, zeby zwrocic na siebie jakos uwage! Oczuwiscie nasza kochana mamusia, jej wmawia"jestes sliczna coreczka", a ja nie moge tak patrzec, ja moja własna matka łże ja prosto w oczy!!czy nie moze po rpostu zaakepctowac swej brzydoty?tak jak ja???

Gość proustmarcel
miało byc za nią, ogląda!!!!A nie za nim...totalnie mi sie poyepało;psorki

Gość proustmarcel
hmmmmmmmmm moze masz racje! ale moja siora ma problem a akceptacja tego jak wyglada w lustrze!!ona w ogole nie zaglada w lusterko, nie maluje sie nic ze soba nie robi, jakby sie bała lustra...a jednoczesnie twierdzi na przekor temu co obiektywnie widac...ze jest piękna i ze kazdy na nia leci!No, na Boga , to jest tragicznie i smieszne, matka jej pranie mozgu zrobiła, bo powiedziała jej, ze ma byc dumna i nosic wysoko głowe, to faceci beda za nia latac..chocby nie wiem jak wygladała..No i ona dumnie tak kroczy przez zycie, ale szczescia w miłosci nie ma, kazdy na kogo trafia to palant, kazdy facet ja tylko wykorzystuje..i tyle zal mi jej, moze jestem nie delikatny, ale mam ochete jej przemowic do rozsadku! Kobieto "ogarnij sie, zdaj se sprawe, ze do missek swiata nalezec nie bedziesz i przestan nosic tak wysko głowe, bo normalnych facetow odstarszasz!!, zajmij sie czyms pozytecznym a nie wiecznie myslisz o tym czy sie podobasz czy nie!!i ubieraj sie jak normalna dziewczyna a nie jak prostytutka codziennie mini"!!!

Gość proustmarcel
no i mogłaby sie czasem umalowac i cos z fryzura zrobic, bo sama sie oszpeca tym wygladame zaniebdanej brzyduli betty!

Gość Hmmmmmmmmmmmm
proustmarcel a ile ta twoja siostra ma lat? Jesli ma nascie to u nastolatek tak juz jest ze wygladem i zachowaniem wrecz musza zwracac czyjas uwage. Czyms sie wyrozniac trzeba,a ze dzis panuje moda na alla dody i inne plastiki to nic sie juz nie poradzi;)) Z wiekiem moze przejdzie:PP

Gość szusza
Mam sąsiadkę, 65 lat, wymalowana, tipsy jak Jola Rutowicz, wygląda koszmarnie. Jest szczupła, ale ciało już mało jędrne, wszędzie skóra pomarszczana wisi. Ona uważa się za piękność i myśli, że każda kobieta z osiedla jej zazdrości i mówi o tym głośno, słowami "niech te grube kur... mi zazdroszczą". Słów mi do niej brak. Przyrównuje się do młodych 20-tek, że jest szczuplejsza, zgrabniejsza i takie tam....:-D

Gość proustmarcel
ona ma 24 lata

Gość kittyde
susza, ale mnie ubawiłas:)grunt to dobre samopoczucie!!

Gość Hmmmmmmmmmmmm
proustmarcel jak ma 24 lata to juz swoj rozum powinna miec:P szusza no niezle niezle,ale tez znam taki przypadek,babka przed 50 a zasuwa w zoltych butach na 10 cm obcasie,w rozowych obcislych spodniach i z dwiema wielkimi kitkami na glowie :| Kobiety chyba nigdy nie pogodza sie ze swoimi latami i brakiem atrakcyjnosci:P

Gość coś w tym jest................
też miałam taka koleżanke, która uważała się za bóstwo, a miałam twarz jak brzydki facet. raz chwaliła nam się w pracy, ze jakis pijaczek powiedział, że jest 'najeelegantszą dziewczyną w [nazwa wisoki, z ktorej laska pochodzi'], a elegancji było w niej tyle co kot napłakał. miała wiecznie obłocone i obdarte ohydne czubiaste szpilki [wg. eleganckie i 'porządne' jak to określała] i jeszcze siągała te buciory i kładła stopę na krzesło, a giry tak jej waliły, ze maskara i nic nie pomogło zwracanie wiesniarze uwagi; raz wywaliła giry na biurko [pracowała w urzędzie!! i w każdej chwili mógł przyjść petent], a tu smierdzące giry!, ale ją wtedy zjechałam. miała wiecznie wygniecine ciuchy. a szczytem elegancji bylo jak przyszła do pracy w króciusieńkiej miniówie dżinsowe [do urzedu!! ludzie!!] i cały dzień stała na baczność i nie siadała , bo jak siadła to było widać bieliznę. miała brzydkę cerę i ładowala 3 tony badziewnych kosmetykow z avonu [bo byla konsultntką] i miała wiecznie potargane kudły, niby loki, ale takie bleeee, poplatane, jakby piorun w łeb trzsnął. a tak wysoko zadzierała swojego wielkego ,brzydkiego nochala, że aż śmieszne to było. i zachowywała sie jak paniusia, chociaż była typowa wieśniara, której granatem od pluga nie dałoby się oderwać. życiu nie spotkałam baby, która tak obnosiłaby się ze sobą i wyimaginowaną atrakcyjnością jak ona.

Gość to się nazywa
bycie szczęśliwym. są różne formy szczęścia. nawet jeśli poczucie szczęśliwości wynika ze złej/fałszywej oceny rzeczywistości. a niech sobie chodzą w mini i niech cieszą się, że się podobają. co w tym złego?

Gość Niania Frania też jest brzydka
i niezbyt zgrabna, ale w tych swoich fatałaszkach, loczkach i ostrych makijażach wygląda świetnie. :)

Gość jakbys pisała o mojej kumpeli
cdsc

Gość ufoludka
To samo jest na kafe. Kazda samotna kobieta twierdzi, ze jest piekna i faceci sie jej boja:D