Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fddddddfg

za mlodo wygladam

Polecane posty

Gość fddddddfg

moze doradzice co zrobic. otoz mam 21 lat a wygaldam duzo mlodziej. mam ciemne oczy i brwi, okragla buzie. moze doradzcie jakis kolor czy fryzure. obecnie mam wlosy do polowy szyi z grzywka na bok, lekko cieniowane (wlosy ogolnie mam cienkie). kolor ciemny, jakas tam czekolada. zastanawiam sie-moze miedziany mnie postarzy? i nie mowcie ze to dobrze ze kiedys bede sie cieszyc-keidys moze i bede ale teraz wkur.. mnie ze wszytscy mnie ignoruja. wala po imieniu, albo sloneczko itd itd, albo olewaja. przewaznie daja mi 16 lat, a jak lezalam w szpitalu, bez makijazu itd.... 12!!!! nawet sie wziela m za wymiane mojej szafy na" dorosla" (co tez nie jest latwe bo jestem niska a mam duze piersi)

Gość znam ten bol
ja mam 27 lat a daja mi max 17....czasem wkurzajace

Gość FBGHNJ
Tez znam i jasne ze to kiedys bedzie super :) Ale teraz jest wkurzajace. w poprzednia sobote bylam na slubie i kelnerka nie dala mi kieliszka, zaliczyla mnie do dzieci :O

Poczekajcie do 40 tki. Wtedy będziecie szczęśliwe, że dają wam najwyżej dwadzieścia parę lat. Jak idę z moją 20 letnią córką, to biorą nas za siostry. Stwarzacie sztuczny problem 🌼

Gość lolka ta od bolka
ostatnio znajomy mowil ze nie chcieli mu sprzedac [piwa a ma 30 lat

spoko ;) ja tez z oczywistych przyczyn nosze ze soba ZAWSZE dowod, jak kupuje piwo w sklepie to wiem z gory ze zawsze beda go chcieli zobaczyc, a kto wie kto jeszcze moze mi nie wierzyc ze mam 22 lata. Jewszcze jak sie ubiore na uczelnie czy do miasta i podmaluje jest ok, ale jak zakladam sportowa kurtke czy bluze, wszyscy zwracaja sie do mnie po imieniu wlasnie, badz wrecz per \"dziecko\" ale ja osobiscie uwazam ze to zabawne :) chcialabym w wieku 40 lat wygladac na o kilka lat mlodsza.

Pokaże dowód i po sprawie. Zawsze można potraktować temat z przymrużeniem oka :D:D Mój obecny myślał, że mam 16 lat jak mnie poznał. dopiero jak zobaczył dokumenty to uwierzył. Teraz jest dumny, że ma tak młodo wyglądającą żonę po 20 latach małżeństwa🌼 nie ma czym sie przejmować. Zaakceptujcie siebie jakie jesteście.

Gość młoda... ja
co innego wyglądac dziecinnie, o czym tu piszecie, co nie jest takie urocze, a co innego wyglądac młodo... ja pomimo prawie 30 lat jestem brana za 18, gładka buzia, szczupła sylwetka, ładne włosy... wiem, że moja 8 letnia córeczka chwali się kolezankom swoją mamą.. a nie wyglądam dziecinnie..

Gość just dance
Natepny watek 30letnich frusdtratek, ktore biedne nie moga kupic papierosow bez pokazania dowodu:D:D

Gość fddddddfg
oj tam gadacie- dobrze tu napisala ze co innego wygladac mlodo a co innego dziecinnie. jestem mloda kobieta, chce sie podobac, a narazie moge byc jedynie gratka dla pedofila

Gość fddddddfg
wrocilam wlasnie wkurwiona z matka od fryzjera bo tez tam nie chcialy uwierzyc ze mam 21 (dawaly 15), a moja matka jeszcze wywalila do mnie dorotuniu... myslalam ze wyjde stamtad. na pewno jestem przewrazliwiona, moze gdybym wygladala na swoj wiek nawet nie zwrocilambym na to uwagi, ale w obecnej sytuacji mam ochote wszczepic sobie pare zmarszczek.

Ja mam 27 i faceta 15 lat starszego wygladam na 16 i wszystcy mysla ze to moj ojciec to strasznie wkurwiajace

Gość mika*
To jest bardzo denerwujące, ja też tak mam. Mam 23 lata a dają mi jakieś 16 :/ ................!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość tyrytyyu
Ja też wiecznie młoda i rzadko zdaza się zeby ktoś dał mi wiecej lat niz posiadam :) zreszta mam bardzo specyficzny sposob bycia i strasznie lubie byc postrzegana jako mloda dziewczyna, mam luźne podejscie do wszystkiego

Gość fddddddf
ja nie lubie byc postrzegana jako dziecko tym bardziej ze zawsze bylam powazniejsza niz rowiesnicy wiec mnie to krotko mowiac wkur.wia

Gość Czarownice się nie starzeją
Mam prawie 28- ma marcu a daja mi 17- max 20 lat i swietnie sie z tym czuję, nie rozumiem jak mozesz marudzic, to naprawde szczescie tak mlodo wygladac, w twoim wieku dawali mi 13 i nie bylam urazona co jedynie rozesmiana na miny zdziwionych osob, do dzis jest to bezcenne, bo 27 latka wygladajaca na 17 latke to rzadkosc :D

Gość Czarownice się nie starzeją
W sumie to cie rozumiem, pamietam jak lezalam w szpitalu i zapytali mnie o wiek, kiedy powiedzialam byli zdziwieni bo dawali mi duzo mniej, bardzo mnie to zabolało, pozniej jak byl obchod do juz nie pytali o wiek bo im wywalilam wielkimi literami na duzej kartce papieru swoje dane, grrr Z czasem przestanie ci to przeszkadzac, wrecz cieszyc i bedziesz sie bac ze to minie

Gość trebouchet
27 latka wygladajaca na 17 latke to rzadkosc Jak widzisz wcale nie rzadkosc, bo co druga forumowiczka twierdzi, ze tak wyglada:D Ale trzeba sie jakos dowartosciowywac, rozumiem to:D

Gość fddddddfg
jeszcze raz powtarzam- co innego wygladac mlodo a co innego dziecinnie. ostatnio pani powiedziala ze mam cos takiego hmm w oczach. powinnam wydlubac?? moze nie naleze do mensy ale mam sie za osobe dosc inteligentna wiec mam nadzieje ze jakas glupota mi z nich nie wyglada.

Gość ewelinkaaaaaa
fajnie wygladac mlodo ale nie jezeli staramy sie o prace... juz wiele razy jej nie dostalam bo mlodo wygladam:( mlodo czyli jak dziecko a nie jak dorosla kobieta... przykre, ale prawdziwe

Gość młoda... ja
to się dostaje od losu, albo się to ma, albo nie...

Gość gość
Tak,ale nikt was nie nazywa kur...a za plecami gdy idziecie z dzieckiem. Mam 33 lata moj syn 13 Ludzie zazwyczaj daja mi nie wiecej niz 24

Gość antygość
Nic w zyciu nie dzieje sie przypadkiem,jezeli tak sie wyglada to znaczy ze nie chcemy poscic sie spodnicy mamy i ciagle jestesmy na poziomie dziecka

Gość gość
moja kolezanka tez na to narzeka, rozpuszcza wlosy, nosi ciuchy dzieki ktorym wyglada mlodziej, no ale ona naprawde pieknie mlodo jak 15 letnia dziewczynka wyglada bez tych wszystkich zabiegow z kolei moja siostra wyglada jak gowniara, autentycznie ja to denerwuje bo nie moze znalezc faceta w swoim wieku (37 l) i stworzyc normalny zwiazek tylko stale ma romanse z jakimis napalonymi 25 latkami, swoja droga mowie jej ze to fajne ale ja to irtytuje mimo to sypia z ta gowniazeria! :D wiariatka z niej ja jestem mlodsza, mi odejmuja tylko 4 lata a mam 24 wiec nie ma roznicy pomiedzy 24 a 20 latka w tyc czasow, wiec zadnej satysfakcji nie mam :D

Gość gość
No a jaka ma byc satysfakcja ze trzymacie sie spodnicy mamy i spodni taty i nie mozecie dorosnac

Gość gość
Ja mam 21 lat a dają mi 13-14. Czasem się do mnie zwracają " dziecko" na weselach tez mi nie dają kieliszka i tez mam starszego faceta i wygląda ze mną jak pedofil :(