Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Amsterddddaaam

Amsterdam zwiedzanie kto był????

Polecane posty

Gość Amsterddddaaam

Cześ Wam wszystkim, mam takie pytanie gdyż wybieram się do Holandii a konkretnie do Amsterdamu, co proponujecie zwiedzić???

Gość mieszkanieec
proponję dzielnicę czerwonych latarń....kto był ten wie

Gość krasnal.habalala
mieszkaniec wyuzdany jestes,niech Bog ci wybaczy jesli tam byles i kozystales z ich wszystkich uslug

Gość jussa
ja ostatnio byłam. Red Light District koniecznie:) ja tam miałam hotel.Jak lubisz to proponuje iść na live sex show.Bardzo popularne tam i robi wrażenie;) Byłam w muzeum sexu,muzeum haszu i marihuany wieelu kawiarenkach:) a i jeszcze przepłynęłam sie łodzią tymi kanałami,dobry sposób na szybkie zobaczenie miasta.Więcej grzechów nie pamiętam:) zajebiście było uważaj na rowerzystów,trzymaj się na ścieżce dla pieszych

Gość jussa
ciasteczka słabe są,czułam coś może przez chwilę..

Gość ciacho.takie.ze.hej
jussa a ten sex live, to kto tam?faceci?kobiety?mlodzi, starzy?jak to?

Gość jussa
na początku był streaptase (nie byle jaki!) a potem wychodzili chłopak i dziewczyna razem i się zaczynało; sex oralny,w różnych pozycjach ale nie kończą,niestety kurtyna się zamyka.Baardzo spektakularne,muzyka itp patrzyłam z niemal otwartymi ustami:) pierwsza para była przebrana za zakonnicę i księdza,druga już mniej kontrowersyjnie. Byłam na dwóch takich show,jeden nazywał się mulin rouche (taki czerwony napis przy jednym z mostów w red light district-nie da się nie zauważyć a drugi też niedaleko. Nie można robić zdjęć,polecam!

Gość jussa
chciałam załapac sie na pełny etat do tego show ale nie przeszłam castingu :(

Gość jussa
w moulin rouche było taniej, w tym drugim (moim zdaniem lepszy-ładniejsze dziewczyny) bilet kosztował 90euro za 2 osoby plus 8 drinków z alkoholem lub bez.Można wziąć opcję bez drinków,taniej.Ale po każdym show (jest ich 4) chce się pić,uwierz mi:)

Gość jussa
do podszywacza- chciałabym być tak wysportowana jak te dziewczyny,niestety daleko mi do nich i nawet nie próbowałam się zatrudnić:)

Gość jussa
byłam tam z moim narzeczonym,w moje urodziny:))

Gość ciacho.takie.ze.hej
jussa pomazyc sobie tak milo, ale zeby tak sprosnie?? niegrzeczna dziewczynka

Gość jussa
ciacho- naprawdę to brzmi tak nierzeczywiście? :) to poszukaj w google.Wiem że jak na Polskę to fantazja ale ja w Pl nie mieszkam i już się odzwyczaiłam od katolickich obyczajów

Gość jussa
zrobiłam taki szoł ostanio swojemy tesciowi , nie maił oporów poczestować mnie naturalnym drinkiem :classic_cool: szalony ten amsterdam

wydaje mi sie,ze w amsterdamie najlepiej zobaczyc muzeum sexu..jest blisko stacji pociagow...dodatkowo wychodzac z pociagu naprzeciw stoi ogromny hotel zbudowany naokolo malego domku-jeden wlasciciel uparl sie i nie sprzedal-ciekawy widok...idac dalej w strone DAM-tam znajduje sie muzeum figur woskowych madame tussaud,ale koszt 25 euro,wiec troche drogawo,po prawej stronie siedziba krolowej,ale rzadko tam bywa,troche w glebi centrum handlowe,ale w bardzo pieknym budynku :) red light district to w sumie w kazdej malutkiej poziomej uliczce jest,nic ciekawego...dla amatorow wrazen,naprzeciw muzeum sexu jest caly zbior ulic pelnych sex shopow,kofikow i pip showow....no i oczywscie cala gama muzeow,ale to zalezy co kto woli...jeden voli van gougha,a drugi tropenmuseum,choc tam glownie o azji i afryce...przejzdzka po kanalach tez jest super:)

a jak ktos lubi zakupy,to jest tam okropnie dluga ulica rownolegla do glownej...w sumie jesli ktos nie lubi zabytkow i muzeow,to niewiele tam ciekawych rzeczy....red light district sa tez w innych miastach,kofiki rowniez....piekno holenderskiej kultury lepiej widac na wsiach....bardzo polecam zuiderzee museum w enkhuizen..blisko amsterdamu,a wrazenia ogromna :) i museum mollen w schermerhorn:).....piekna przystan w hornie....moje okolice :)

Gość Rijksmuseum
i muzeum Van Gogha

Gość Rijksmuseum
Aha, w tym Rijksmuseum koniecznie domek dla lalek z wałkiem do ciasta :D

Gość jussa
wiesz co ciacho? pierdol się! jak robie co mi sie podoba bo to moje życie i tobie gówno do tego.A ty sobie lataj do kościoła,zwisa mi to,ty i twój kościół. I wiarę w siebie mam:)

Gość jussa
wyrażam tu opinie o tym co mi się podobało w Amsterdamie,bo taki jest temat, a nie o innych ludziach i ich opiniach.I ty rób to samo.Nie interesuje mnie twoje zdanie o mnie..

Gość ziimmma
jak bedziesz przechodził przez Red Light District a nie zamierzasz korzystać z ich usług to lepiej przy alfonsach stojących przy "wystawach" nie mów głośno po polsku, bo będą za Tobą krzyczeć "paszła ruski" :P

Gość ziimmma
"piekno holenderskiej kultury lepiej widac na wsiach...." tak szczerze dobrzze prawi, małe miasteczka i wsie w holandii są urokliwe, ja akurat byłam w Amsterdamie po jakies duzej imprezie i po prostu był tam masakryczny syf :o

Gość słyszałam że
muzeum Heinekena jest ciekawe..

Gość słyszałam że
grzybki zakazali :)

Gość marjuszzz
mohery to z chęcią by spaliły Amsterdam!!:)

a byla:P pamietam duzo rowerow:P no fajnie noca wyglada lepiej niz w dzien chbya:D