Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość amaya79

Sylwester w górach, co założyć?

Polecane posty

Gość amaya79

Wybieram się na Sylwestra na Słowację do pensjonatu, nie mam pojęcia co założyć na wieczór sylwestrowy:( czy pasuje sukienka? czy jeansy, jakie buty? Pomocy....

Gość na takich wyjazdach
obowiązuje raczj luz, no chyba ze macie takie drętwe towarzystwo które lubi się stroić na wszelki wypadek weź może jakąś fajną bluzkę lub top z błyszczącego materiału, jakąś spódniczkę lub eleganckie spodnie do tego popytaj znajome które jadą z Tobą co biorą ze sobą, moze one też nie planują żadnych ekstra ciuchów tylko ciepłe swetry i dżinsy ?! po co masz wyskoczyć z balową kreacją i pantofelkami gdy one będą w leginsach i bluzach polarowych

Gość amaya79
Dzięki za radę, wezmę jakaś bluzeczkę i spodnie... a jakie buty?

Gość mjg
dzinsy do tego fajny top i buty na obcasie. watpie zeby ktoras zalozyla palorowy sweter w sylwestra :\

Gość amaya79
:) thx

Gość na takich wyjazdach
Moja ekipa preferuje swetry, może żonate i dzieciate towarzystwo a już po prostu luz.... zawsze mozesz wziąć jakąś fajna biżuterię, kolczyki lub jakiś naszyjnik czy korale, które zwykłą bluzkę z dekoldem przemienia w wieczorową kreację

Gość kasia2020
Nasze towarzystwo też jedzie na Sylwestra w góry i parę dni po nim. Jedziemy 30.12 tam :) My ustaliśmy ubiór sobie, że nie wymyślamy jakiś sukni balowych i tylko będziemy bawić się w sukienkach jak ktoś lubi, jeansy+top, spodnie+tunika, itd. Nic nie wydziwiamy :) Ważni przecież są ludzie a nie ubiór. A swetry i polary zostawimy sobie na narty i zimowe wieczory na dworze i kominku:) Osobiście ubieram spodnie + elegancką bluzkę. Poszukam na allegro, bo powinno być i wleję www.

Gość alkasia35
ja w zeszłym roku byłam na sylwku w górach i też postawiłam na luz tzn. spodnie+góra, a potem się okazało, że polowa lasek byla w kieckaach balowych (impreza w remizie) najsmieszniejze bylo jak wyszlismy na zewnatrz fajerwerki poogladac wszystkie dupami trzesly z zimna

Gość kasia2020
My mamy na tyle fajnie, że cały pesjonat mamy dla siebie - na zabawę mamy salę, później przez 2 lub 3(to się okaże) dni cały sami.

Gość blackcat
my co roku z naszą ekipą jeździmy w góry na sylwetra i co jak co ale w jeansach i swetrach nie siedzimy :o impreze mamy zwykle we wsłasnym gronie i w wynajetym pensjonacie/willi i ZAWSZE w tym dniu staramy sie fajnie wygladac :) panie wkłądają sukienki lub fajne topy+eleganckie spodnie a panowie obowiązkowo garnitury - w koncu przez reszte roku możemy ise ubierac byle jak :o Oczywiście nie mam tu na mysli sukni balowych :o jest tyle fajnych i eleganckich sukienek w sklepach :o