Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość natalia.22

NOC SYLWESTROWA - KREACJE !!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość natalia.22

http://www.cocoo.pl/ Tutaj sa zdj z przykladowymi kreacjami, szczerze mowiac bardzo spodbala mi sie tak sukienka choc niekoniecznie z falbankami na szyji, ale kolor rewelacja i dol. Moze kupie cos podobnego, hmmmm tylko gdzie? moze ktos widzial w jakims sklepie , pisac pisac ! I piszcie co wybieracie na te niezwykla noc !!!!!! :) pozdrawiam.

Gość kasia kasiulenka
mnie podoba sie ta trzecia. Mieszkam w czestochowie i pelno u nas takich

Gość kasia kasiulenka
idz do krawca wez zdjecie tej fioletowej sukienki i gwarantuje CI ze bedziesz miala identyczna. Falbanka na szyi dodaje jej uroku

Gość natalia.22
kasiulenka dzieki !! Hmm ta 3ecia ma ladny fason,ale kolorystycznie juz chyba nie bardzo mi odpowiada, jestem blondynka, wiec fiolet bardziej. Hmmm choc z ta falbanka na szyji sama nie wiem, nie wyglada to troche jak wahlarz ;p ?

Gość kasia kasiulenka
tez jestem blondynka. Ewentualnie koronka moglaby byc węższa. Ale bardzo pasuje do tej sukienki

Gość umowisz sie ze mna
ja zakladam klasyczna mała czarną z ZARY z pieknie wyprofilowanym dosc glebokim dekoltem oraz malym zabocikiem miedzy piersiami a do tego piekna kolie z cyrkonii ( nie droga :) ) i z tego kompletu co kolia bransoletke i kolczyki. a do tego mega wysokie buty czarne szpilki:)