Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakłopotana 22

niekomfortowa sytuacja ... co z tym zrobić ?? proszę o jakieś rady

Polecane posty

Gość zakłopotana 22

witam .. mam bardzo poważny problem. mój mężczyzna poprostu "moczy się w łóżko"! niekontroluje tego i poprotu sika w czasie snu ... szczególnie gdy jest pod wpływem alkoholu,ale nawet czasami (tu już żadziej) zdaża mu się to na trzeźwo ... co z tym zrobic? wizytę u urologa ma dopiero na 29 stycznia , a to kawał czasu , zwłaszcza,że chcemy na sylwestra jechać do mojego brata i napewno bedziemy tam nocowac , a co za tym idzie to sylwester wieć moj chłopak napewno coś wypije... boję się , że może to się zdażyc ... byłoby strasznie niezręcznie i obawiam się , że mójemy chłopakowi byłby bardzo niekomfortowo ... ehh ... co robić ? proszę o rady ;((((

Gość lakjdasdias
a co on z tym robi?

Gość zakłopotana 22
on ..strasznie sie wstydzi , nie lubi na ten temat ze mna rozmawiac., peszy sie, sam umowil sie do lekarza ... w nocy spi ale co 15 min sie budzi ze strach , ze to sie stanie ..koszmar;(:(:(

Gość lakjdasdias
zostaje wizyta u lekarza. Nic chyba sami nie poradzicie :( A na sylwestrze niech jednak nie pije bo tylko wstyd będzie.

Gość Polecam pampersa

Gość p o z i o m e k
ozanki prostaty

Gość zakłopotana 22
myslicie ,ze to oznaki prostaty naprawd a jeżeli wypiej ale tylko troche ... myslicie ,ze gdy jest "pijany" to wtedy to sie dzieje bardziej niz gdy jest trzezwy ?? boze ... co mam robic ...:(:( a co lekarz z tym zrobi ?? ;(;(

Gość zakłopotana 22
proszę napiszcie coś jeszcze .... :(