Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamek

Ona mnie rzuciła...

Polecane posty

Gość załamek

Nie wiem jak zacząć,wstyd mi nawet o tym pisać. Rzuciła mnie dziewczyna,jestem załamany. Nie byłoby w tym nic wstydliwego,gdyby nie przyczyna dla której Ona mnie zostawiła... Przedwczoraj oboje pichciliśmy kolację w kuchni. Akurat siedziała na stołeczku,kiedy upuściłem taką małą patelnię. Pech chciał,że zbierało mi się wtedy na...bąka,którego z dużym wysiłkiem wstrzymywałem,ale udawało się.no i kiedy się schyliłem poszła ogromna,głośna pula,nie powstrzymałem jej chyba przez to nagłe schylenie.Co gorsza,"bączek" poszedł prawie centralnie w nos mojej kobiety.Oczywiście zaraz mnie skrzyczała,że świnia jestem itp. ale jeszcze nie wyglądało to tak źle.Pewnie teraz bylibyśmy oboje razem gdyby nie to,że bąk jak się okazało był śmierdzący.jak zaczęło śmierdzieć to dopiero zebrałem opierdol,że z takim chamem śmierdzącym to się ona nie będzie zadawać,że pierdzieć to ja mogę w kiblu a nie jej pod nosem,i takie tam.Na koniec rzuciła,że nie chce mnie znać i że zrywa ze mną i nie wróci.Szybko się ubrała i wyszła a ja zostałem wdychając bąka przez którego wszystko się popier**liło :(.Teraz ona nie odbiera telefonów,nie odpisuje na smsy i chyba już nie wróci :O.Jestem załamany a najgorsze są te ciągłe myśli,że gdyby nie ten piard...chyba że to był tylko pretekst a ona chciała ze mną zerwać już wcześniej...ale na pewno nie,bardzo się kochaliśmy.Jak to teraz załatwić? :(

Gość superneti
ile masz lat?

Gość jajca.......

Gość superneti
ja też od dziś jestem sama ale to nie z powodu takiej pierdoły świat się zawalił ale próbuję z tym walczyć mam nadzieję że się uda

Gość superneti
może ktoś z was miałby ochotę mnie wysłuchać i trochę wesprzeć psychicznie

Gość załamek
mam 22 lata,ona 21. nie śmiejcie się,to się zdarzyło naprawde :O

Gość superneti
Dodam,że lubię być dobrze wyjebana :)

Gość superneti
wiesz co powiem ci krótko... jeśli o taką pierdołę była afera to daj sobie z nią spokój jesli cie zostawia bo ma taki kaprys tzn. nie byla ciebie warta

Gość superneti
żarty masz extra... powodzenia

Gość załamek
Lubię wyjadać kupy z sedesów

Gość załamek
No ale ja ją kocham i tu się o to rozchodzi! Nigdy wcześniej nie robiła afery o takie pierdoły,więc się boję że to był tylko pretekst...ale jezeli nie,to tym bardziej... :O

Gość załamek
widzę że też mam podszywa :O

Gość superneti
to tym bardziej daj spokój

Gość superneti
ten stan po jakimś czasie mija kogoś poznajesz itd. pierwsze dni są najgorsze jesteś młody bez zobowiązań możesz sobie ułożyć życie ja od rana nie mogę się ogarnąć cięzko z tym żyć

daj spokój. zdarza się :P ja bym wybuchła śmiechem. i zaczeła krzyczeć "uwaga ewakuacja. skażenie biologiczne!!" :P Gdyby kobieta zerwała z takiego powodu to byłby napewno pretekst ::P

Gość bo ja wiem....
hahaha a jak zaczelam czytac to powaznie mi sie ciebie juz szkoda zrobilo, bo to ejdnak wielka tragedia dla niekotyrch jak dziewczyna rzuci ;) pozdrawiam!!!

Gość Dziewczyna..........
załamku tragedia sie nie stała, a juz napewno nie jest to powód do awantur :) Prawdopodobnie masz rację i był to pretekst. Więc daj spokój, na siłę jej nie zmusisz żeby wróciła..

Gość Grażyna z Legnicy
Eeee tam,robić taką aferę o piarda moze tylko idiotka...Ja to miałam przygodę!kiedys mój facet chlapał mi minetkę, bylo cudnie.no i nagle nie wiedziec czemu puściły mi zwieracze i poszedł kleks z cieplutkiej sraczki prosto na buzię i język mojego Tomcia :).oczywiście skończył lizać i trochę sie poobrażał ale kiedy popieściłam go trochę oralnie (co uwielbia) to od razu wrócil mu humorek :).tez zrób coś,co ona uwielbia to wróci do ciebie i bedzie ok :classic_cool:.

Gość załamek
Trudno mi uwierzyć,że był to pretekst,bo nic wcześniej nie zapowiadało,ze ona ze mną zerwie a i nigdy wcześniej nie zdarzyło mi się przy niej zesmrodzić,więc nie znałem jej reakcji... Do Grażyny- no widzisz,tylko co ja mam zrobić,kiedy ona nie chce mnie znać?:O

Gość Grażyna ty to
dziwka jestes

Gość załamek
Problem jest taki,że ona uwielbia,gdy piję jej siki :(

Gość Grażyna z Legnicy
Jaka dziwka???dziwka to kobieta sprzedająca się różnym chłopom za dobra materailne,a czy to że MÓJ facet strzelał mi minetkę to oznacza ze jestem dziwką??? co za tępe gówno to musiało pisać :O

Gość załamek
no znowu te cholerne podszywy :O