Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Monia 25

W moim życiu koniec z facetami

Polecane posty

Nie miałam najlepszych doświadczeń , a to co się wydarzyło ostatnio dało mi wiele do myślenia . Zrozumiałam już zdanie rodziców , na temat mojego już byłego narzeczonego , dla czego nie chcieli żebym się z nim związała . Mój były ( do wczoraj obecny ) uderzył mojego ojca , przy moim synku z poprzedniego związku , dzisiaj w nocy od niego odeszłam i nie mam zamiaru już nikim się wiązac , postanowiłam pozostac sama i zmienic swoje życie .

Gość bo ja wiem....
widocznie takich typkow do siebie przyciagasz swoim negatywnym mysleniem. zmien sposob myslenia to przyciagniesz cos wartosciowego.

Gość co za bzdety wypisujesz
"bo ja weim" - ona przyciąga?? Idź i nie wracaj Autorko - dobrze, że otrzeźwiałaś ! I nie mów że nigdy :) .....

......bo ja wiem........... jak byc czytała moje poprzednie topici , to zrozumiesz co się wydarzyło w moim życiu , w pierwszych dwóch opisuje że rodzice chcą mi odebrac dziecko z jego powodu i że musze wybierac między nim a nimi . W kolejnym liczyłam na to że skoro przyjdą do nas na wigilie moi rodzice to uda mi się ich pogodzic , a we wczoraj opisałam to jak Roman - mój były uderzył mojego ojca , przy moim synku - urodziłam Adasia w wieku 18 lat , i do czasu ukończenia przeze mnie szkoły to oni go wychowywali . Najgorsze jest to że byłam gotowa odsunąc dziecko od jego dziadków by byc z tym facetem ..... Teraz jak na to patrze to widze że byłam skończoną idiotką , najważniejszą osobą w moim życiu ma byc dziecko i teraz tylko o nim musze myślec .

Gość Ja uważam że
mężczyźni to dranie .

Gość p o z i o m e k
a tam. Chodź cie zerźne

Gość ekati
kurcze to przykre zawieść się na kimś kogo się kocha.. też to przeżyłam. ale wiesz teraz po kilku latach (w tym kilku tatach unikania facetów) udało mi się stworzyć naprawdę cudowny związek z kimś niepowtarzalnym. i tak sobie myślę, że ty w końcu też kogoś takiego spotkasz. i powinnaś się cieszyć, że sytuacja z twoim byłym chłopakiem wyjaśniła się zanim doszło do bardziej zdecydowanych działań ze strony twojej i twojej rodziny. to po prostu nie był facet dla ciebie. ale jesteś młoda, dajesz sobie radę... kiedy żyła moja mama ciągle się z nią kłóciłam, a teraz widzę że może czasem zamiast od razu się wściekać powinnam może się zastanowić nad jej słowami... nie zawsze miała rację, ale też nie zawsze się myliła...

Wątpie . Przez tego człowieka o mało nie straciłabym swoich rodziców a na dodatek dziecka ( które mogliby mi odebrac ) , teraz byłyby solidne dowody . Lepiej jest dla mnie , w moim przypadku zostac samotną matką , niż miec człowieka , który potrafi podniesc ręke na drugą osobe . Uderzył mojego tate , właściwie bez powodu , owszem mój ojciec troche przesadził , lecz sytuacja była taka że nie chciał by Roman krzyczał na Adasia , wtedy mój tata stanął w obronie wnuszka , a mój były nic nie mowiąc uderzył go z pięsci w twarz. Wczoraj w nocy postanowiłam spakowac swoje i dziecka rzeczy i wrócic do domu .

Gość Moje zdanie na ten temat
Dziewucho !!!!!! - Twój stary sam jest sobie winien - Do czego się wtrąca ?

Gość W twoim życiu z facetami to
jeszcze nie koniec .

Gość Twojego chłopaka po prostu
poniosło . Zdarza się .

KATOLICZKA DOBRZE I ZAWSZE WIE CO MÓWI JESTEM KATOLICZKĄ I WIEM ŻE JESTEŚ KURWICZONEM

Kobieto : To że twój ojciec dostał w morde to twoja i jego wina Ja na jego miejscu wypierdoliłabym córke z nieślubnym bękartem A nie jeszcze prosiła o powrót

Gość Moniu
Sama jesteś sobie winna , jesteś dziwką .

Gość OOOnnnnA
DO Jimeny: Kobieto, o czym ty w ogole piszesz?? !! Jestes o wiele gorsza o zwyklej k***y. Takie pizdy jak ty sa najgorsze, nawet szmaty tobie nie dorównują, idz dziewczyno sie lecz, poki nie jest za poznio!!!!!

OOOnnnnA DO Jimeny: Kobieto, o czym ty w ogole piszesz?? !! Jestes o wiele gorsza o zwyklej k***y. Takie pi**y jak ty sa najgorsze, nawet szmaty tobie nie dorównują, idz dziewczyno sie lecz, poki nie jest za poznio!!!!! Przeczytaj sobie , jej inne topici . Wtedy zrozumiesz że ta Monia jest dziwką