Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość julkaaaaa 16

swedzenie , dziwny śluz ?? kto udzieli rady??

Polecane posty

Gość julkaaaaa 16

hej. mam 16 lat. miesiaczkuje jeszcze nieregularnie i mam okres co 24-29 dni. okres moj trwa zazwyczaj ok 5 dni. ostatnio okres mialam 27 listopada .. teraz powinnam dostac przed wigilia...;/ nie wiem co mi jest ponieważ od kilku dni strasznie mnie wedzi wejscie do pochwy;/ na poczatku myslalam,ze to od mojego golenia , ze swedzi pzrze maszynke...tak sie drapałam,ze az polecała mi krew. ale oczywiscie po wytarciu przestała. to lecia obok wejscia do pochwy ... do tego towarzyszy mi taki gesty bialy śluz ...jakby kwasna smietana .. co to jest? przewaznie mialam taki dziwny śluz gesty ale mówią,ze to normalne. ateraz dochodzi swedzenie.. czy to nieodpowiednia pielegnacja?? co myslec, co robic?? :(:(:(:(:(

Gość lakjdasdias
wizyta u gina Cię czeka. To może być stan zapalny lub grzybica. Żebyś się nie męczyła możesz kupić w aptece maść Clotrimazolum i smarować się tam 2 czy 3 razy dziennie. Swędzenie powinno ustąpić.

Gość julkaaaaa 16
czyli myslicie ze masc i wizyta u gina wystarczy? to nic powazniejszego ...? a ten sluz? przeciez pisza ,ze normalne zdrowe kobiety maja gedty bialy sluz ...

Gość lakjdasdias
ginekologa odwiedź i da Ci receptę na środki, którymi to wyleczysz. A teraz możesz sobie pomóc tą maścią. I nie martw się. To nic poważnego. Wiele kobiet niestety ma różne zapalenia. Jest to wkurzające, ale do wyleczenia

Gość julkaaaaa 16
niech ktos powie cos wiecej jeszcze na ten temat ... prosze:(

Gość julkaaaaa 16
a z kad sie biora takie infekcje?? co z tym białym sluzem?? tak na marginesie to mam pytanie jaki jest sluz w dniach plodnych , jaki w nieplodnych , jaki pare dni przed a jaki pare dni po okresie .... odpowiedzcie prosze.....