Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co mam o tym myslec

NARZECZONY ZALOZYL SOBIE PROFIL NA RANDKACH

Polecane posty

Gość co mam o tym myslec

moj narzeczony (jestesmy razem 2 lata) zalozyl sobie konto na randkach...odkrylam to przez przypadek...Gdy mu powiedzialam co odkrylam tlumaczyl sie ze to dla zartu,ze chcial porobic sobie jaja i kogos tam znalezc..Czy powinnam mu wierzyc?

Gość co mam o tym myslec
wspolna kolezanke..ma nieco powyzej 25 lat..czy powinnam mu w to uwierzyc?dodam ze przy okazji pisal z jakas laska maile i to nie byla ta z ktorej chcial porobic jaja.Co o tym myslec?

Gość ghhg
zaloz sobie konto, wyslij fikcyjne zdjecie jakiejs laski i zobacysz

awantura. bez dwóch zdań. będzie jakieś romansidła odstawiał pod głupimi wymówkami, że dla jak :O bądź mądrzejsza i pokaż mu to.

na pewno jesteś pewna, że narzeczony??? Bo mi się wydaje, że narzeczony to raczej takich rzeczy nie robi... no ale ja mam staroświeckie poglądy:P

Gość co mam o tym myslec
no wlasnie dlatego nie wiem czy powinnam mu wierzyc...czy faceci naprawde robia sobie takie 'jaja'???

Gość jurek.powiatowy
Czasem faceci lubią sobie tak poflirtować. Ot, taka nasza męska natura. Dopóki nie spotyka się z paniami z neta, to bym się nie przejmował. To tak jak oglądanie się za ładnymi kobietami na ulicy. To że ktoś jest na diecie, to nie znaczy, że nie może przejrzeć karty dań:) --------------------------- Czytam: http://tnij.org/ci6r

Gość Mala2666
Zdradza Cie i szuka czegos nowego na deserek, po ciuchu, tak zebys o tym nie wiedziala.przykre ale prawdziwe.Wesz dalej bo mysle, ze doprawia Ci rogi.

Gość co mam o tym myslec
dzieki jurek za meska opinie-to w takim razie on nie powinien miec mi za zle jak ja bede z kims flirtowac tak?

Gość co mam o tym myslec
ale to troche dziwne...ja nawet nie mam potrzeby flirtu takiego jak z kims jestem...tak zeby sobie konta zakladac itd..szkoda czasu by mi bylo;/

Gość Mala2666
Dokladnie. Zaloz sobie tez takie konto i flirtuj, przeciez to nic zlego:D

Gość Mala2666
Wesz wesz bo szuka odmiany, przeciez Ci nie powiem, zalozylem sobie bo mam ochote na inna.

Gość no proszę cię
nie badź naiwna... nigdy ci nie powie, że szuka sobie kogoś... gdy się przeglada karte dań zaostrza sie apetyt i zawsze na jakies danie przyjdzie ochota...prędzej czy później... zastanów się jaki jest wasz związek...na ile jesteście blisko ... moim zdaniem zawsze są symptomy zbliżającej sie zdrady, tylko nie zawsze partner w związku jest gotów to zauważać... czasem woli byc ślepy

Moja droga ja jak znalazlam mojego faceta na randkach to po prostu sama tez zalozylam sobie konto i mu o tym powiedzialam.. Jesli jemu wolno to Tobie tez... ciekawe jaka by byla jego reakcja... Pewnie juz by mu do smiwchu nie bylo jakbys "na zarty" klikala z innymi

Gość co mam o tym myslec
myszka-i co bylo u Was?jak zobaczyl ze masz swoj profil to skasowal swoj i zrozumial cos?

Jezu, a ja potem się dziwię, że faceci zdaradzają, jak laski we wsyztsko wierzą... Dziewczyno, dla jakich jaj?? i co w takim razie jest w tym smiesznego? Takich rzeczy sie nie robi w związku, i już. Ja bym się na pewno baaaaardzo obraziła.

Kochanie... powiedz swojemu facetowi, żeby budował swoje ego bardziej anonimowo, bo związek do czegoś zobowiązuje, chyba, że on uważa, że fajnie jest jak swoja druga połówka flirtuje z innymi przez portal, wiem z doświadczenia że nie prowadzi to do niczego dobrego... A jak masz sie do tego odnieść? Sama chyba czujesz najlepiej, napisałas tu bo zapewne potrzebujesz jakiegos wsparcia, jeśli to Cie krzywdzi, a wnioskuje, że tak to zrób cos z tym, ja bym zrobiła, ale to jest moje zdanie.