Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ella ella ella

okres mi się zatrzymał!.

Polecane posty

to juz 46 dni jak nie mam okresu.Mama mi kaze iść do ginekologa aleja nie chcę,myslę ze w moim wieku moge miec niereguralne ale to juz chyba zbyt duża rozbieznosc mam okres od ponad roku i 15 lat.

Gość tak może być ale
przez pierwsze 3 lata okres może być nieregularny, ale jak nie dostaniesz przez 3 miesiące to koniecznie trzeba iść do ginekologa, nic się nie bój

Gość dziecinko
idz nie boj sie pani ginekolog nie ebdzie Cie badala ani nic zalozy Ci karte spyta sie kiedy dostalas pierwsza miesiaczke pewnie przepisze luteine, albo zleci badania hrmonalne w tym przypadku pobieranie krwi, lepiej idz przeciez to twoje zdrowie a napewno w przyszlosci bedziesz chciala byc mama idz dziewczyno i sie niczego nie boj

ja też tak miałam: pierwszy @ i przez pół roku nic a potem już regularnie nic się nie martw

Gość dziecinko
o jejku dziewczyny no do ginekologa trzeba chodzic, dbac o siebie to wazne, potem placzemy ze cos sie stalo, ze to ze tamto, badanie jak kazde inne, wazne ze sie badasz bo to znaczy ze dbasz o sowje zdrowie a powodow zatrzymania miesiaczki jest mnustwo odchudzanie, podwyzszone hormony, torbiele itp. itd. no mnustwo przeciez lepoe sprawdzic

ja tez tak mam...najpierw okres zatrzymał mi sie na 3 miesiące...potem miałam, a teraz znowu juz drugi miesiąc nie mam:/ a iść do ginekologa się boję...;/ mam niecałe 18 lat

Gość dziecinko
w takim razie peoponuje cie ella ella zrobic badanie hormonow moze msz podwyzszona prolaktyne, albo zbyt niska i zrob sobie usg jajnikow prywatnie