Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kotek mamrotek

Czy to dobry prezent ?

Polecane posty

Gość kotek mamrotek

Kupiłam mojemu facetowi na gwiazdke sweter (taki klasyczny,cieplutki, miluski) Spotykamy sie o roku i zastawiam sie czy w zasadzie nie za wczesnie na tego typu prezeny (w sumie to tak troche jak prezent od zony dla meza..) A poza tym , nie odbierze tego zle? nie chce zeby sobie pomyslal,ze nie podoba mi sie jak sie ubiera ... Zawsze moge dac ten sweter bratu wiec tak sie zastanawiam czy moze nie lepiej cos innego

no własnie- to zależy od typu faceta:) a może cos mniej osobistego- a bardziej przydatnego;) moze jakieś perfumy albo gadżet do komputera/samochodu? ----------------------------------------------------------------------------------------- Równowaga być musi:)http://zletrafiles.pl/galeria,173.html,1

Gość kotek mamrotek
perfumy kupilam mu ostanio na urodziny.. sama nie wiem, stwierdzilam ,ze taki sweterek to cos praktycznego

Może myszka? Albo torba na lapka? Pamiec przenośna?;) jest tego troche- napewno w sklepie Ci doradzą! Może jakiś łańcuszek, piersiówka, zapalniczka Zippo, jest tego troche:)

sweter, szlafrok. dla kogos kto jest rok w zwiazku. nigdy :o sprawdz na www.toys4boys.pl moze byc: pen drive myszka do kompa tacka pod laptopa do lozka: http://allegro.pl/item507523141_stolik_do_lozka_laptopa_taca_tacka_rozkladana.html ksiazka, plyta, fajny portfel albo bon do np. reserved za 500-100 zl, zeby poszedl i sobie cos kupil np. + masa innych prezentow ;]

robaczek - ja byłam pół roku i dałam sweter(w sumie bez okazji) i jakoś żyjemy razem dalej :o to nie zależy od reguł kiedy dajemy to czy tamto tylko jak dobrze znamy daną osobę ...

zależy indywidualnie, to oczywiste jest. ale sweter po roku? szlafrok ? nieeeee ... :o chociaż, jak się nie ma oryginalnego prezentu to się stawia na praktyczność :P ps. swoją drogą który facet nosi szlafrok? nie znam żadnego :o 🖐️ :o

Gość kotek mamrotek
do Taka Jedna Kobitka: dzieki, pozieszylas mnie :) bo juz myslalam,ze ze mna cos nie tak, ze wymyslilam taki prezent :)

Gość lipo
ja po pół roku chodzenia kupiłam mężowi bluzę...bardzo się ucieszył i już na następny dzień ją założył :)

Gość kotek mamrotek
a może kupić mu kapelusz? Podobno to hit wśród właścicieli aut Skoda (my mamy Favorit)

Gość brunetka 24
Jezeli juz rozmawiamy o prezentach to tak spytam przy okazji... Czy dobrym prezentem dla chlopaka moze byc jakis dobry alkohol? Myslalam o miodzie pitnym bo wiem, ze czytal duzo na ten temat i chcialby tego sprobowac. Kiedys kupilismy sobie jakis miod pitny, ale na prezent chcialabym kupic oczywiscie jakis bardzo dobry. A moze jakis inny alkohol? Znacie cos dobrego??? :)

Gość brunetka 24
Słyszałąm że w Polsce produkuje się znakomite wina owocowe, może takie kupić?

Gość brunetka 24
ja zostane jednak przy tym alkoholu. jak wypije to sam wymysli cos zabawnego :)

Gość brunetka 24
Nie podszywaj się, a zreszta...malo inteligentnym chyba sie nudzi!

Gość ja tez jestem rok
z moim ukochanym:) I również kupiłam mu sweterek w reporterze:) Ja dostalam od Niego na Mikołaja taki cieplutki biały polarek z Housa .Wiec teraz bedzie ubranko ode mnie:)

Gość brunetka 24
ja tez kupilam fajny sweterek na urodzin. Moj chlopak jest z niego bardzo zadowolony

Gość dobry alkohol dla faceta
to Goldwasser - słodka wódka z drobinkami złota albo Cachasa (chyba tak się to pisze, a wymawia się Kaszasa) - również słodka wódka z trzciny cukrowej z Płd. Ameryki. Zawsze może być dobra whisky, tequila czy coś w tym stylu.

Gość kotek mamrotek
do podszywacza od Skody: malo masz polotu, słabe to było Macie jeszcze jakies inne pomysły?

jesli chodzi w swetrach to jest to dobry pomysl.

Gość kotek mamrotek
No dam mu ten sweter, mam nadzieje ,ze mu sie spodoba :)

Gość zegarek fossil

Gość Sarka-farka
już lepiej cyfrówkę

Gość zegarek fossil
ehh juz ma