Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kotek mamrotek

Czy to dobry prezent ?

Polecane posty

Gość dobrze bedzie
ja mojemu kupilam sliczny szalik i czapke pierra cardina... przynajmniej bedzie mu cieplutko i tak jak autorka kupie jeszcze sweterek ;)

Gość wiosenna rosa
O co chodzi z tym, że rok związku? Rok to juz długi powazny zwiazek, wszystko zależy od gustu tego chłopaka, czy lubi nowe ciuchy, czy przywiązuje wagę do ubioru, jesli tak to uważam że sweter jest dobrym prezentem.

Gość ja to mam problemmmm
Jestem w związku od ponad miesiąca i nie mam pojęcia co kupić? krótki związek w dodatku od niego żadnego prezentu nie dostałam przez ten czas i wiem tez że chwilowo ma problemy z kasą, więc wiem że ja dostanę skromny prezent. Co kupić?

Kązdy prezent jest dobry pod warunkiem, że pasuje do charakteru obdarowanego. Jakby Twojemu sie nie podobał, to ja chetnie przyjmę ;)

Mężczyźnie zawsze można kupić jakiś praktyczny i niezbyt drogi prezent. Jeśli umie i lubi czytac, dobrą książkę. Jeśli lubi turystykę, latarkę turystyczna na głowę. Jeśli lubi komputery, myszkę w kształcie kobiecego ciała. Jeśli jest praktyczny, to zestaw narzędzi. Opisz w parę słowach Jego charakter, to spróbuje pomyśleć.

Gość kotek mamrotek
do Michal Aniol: interesuje sie głownie fotografia, ksiazek niestety za duzo nie czyta (ku memu wielkiemu niezadowoleniu) , no i jak chyba kazdy facet komputerami, motoryzja itp. Lubi rozne gadzety, no ale ja osobiscie na gadzety nie mam pomysłow (pewnie dlatego,ze nie rozumiem tego typu zamilowania i sama wole dostawac praktyczne prezenty, stad ten pmysl ze sweterkiem :)

Do Kotka: to pogódź jedno z drugim. Kup mu dobry album albo poradnik o fotografii. Jest wielu świetnych fotografów wydających swoje albumy i piszących poradniki. Powinien być zadowolony. Jeżeli chcesz pojechac po bandzie, może to być album z aktami kobiecymi. Wtedy pomyśli, że jestes otwarta, pewna siebie i bezpruderyjna ;) I też będzie zadowolony :))

Gość kotek mamrotek
Album z aktami calkiem fajny pomysl! :)