Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Heeeeeeeelp me

czy to może być Jego dziecko?

Polecane posty

Gość Heeeeeeeelp me

Mam takie ważne pytanko: kochałam sie z facetem w 13dc z wytryskiem na zewnątrz. A w 17-18 dc z wytryskiem do środka. Obecnie jestem w ciąży, czy możliwe by w wyniku stosunku przerywanego w 13 dc doszło do ciąży???? Pytam, gdyż zapomniałam się wtedy i przespałam z mężem od siostry (od dawna nas coś do siebie ciągło), ale on miał wtrysk na zewnątrz, czy może to być jego dziecko??? W sumie nie da się na 100% stwierdzić czy rzeczywiście całość wytrysku odbyła na zewnątrz czy już wcześniej coś zostało. tak strasznie się niepokoję! jeśli ktoś może mi odpowiedzieć to bardzo proszę!! i jeszcze jedno czy powiedzieć mu o tym, że ewentualnie to może być jego potomek, czy milczeć???

Gość to zależy
jak długi masz cykl, ale prawdopodobnie wpadłas w 13 dniu cyklu Owulacja zazwyczaj jest 16 dni przed okresem

Gość nie martw się będzie oki
"z mężem od siostry" tia

Gość heeeeeeeeeeeelp me
To nie prowokacja. naprawdę tak było. A cykle mam 28 dniowe????? Czy to może być dziecko szwagra????

Gość heeeeeeeeeeeelp me
Powiedzieć mu o tym, czy milczeć.......???????

Gość to zależy
Wybór należy do Ciebie, a dziecko prawie na pewno jest szwagra. Prędzej czy później prawda i tak wyjdzie na jaw.

Gość heeeeeeeeeelp me
Ale jeśli szwagier miał wytrysk na zewnątrz to czy nadal istnieje możliwość iż to z nim jestem w ciąży?????

Gość wali sciema
jak juz wymyslasz prowokacje to niech beda przynajmniej inteligentne :O wytrysk na zew, wytrysk wew. z mezem siostry z kims innym - nie omijaj lekcji zwlaszcza tych z biologogii :O

Gość wali sciema
biologii *