Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MojeImieMagdalena

plastry antykoncepcyjne....

Polecane posty

szukam jakiegos postu dotyczacego plastrow ale nie widze aby ktos ten temat pociagnal... otoz chcialabym poznac wasze zdanie na temat tego jak sie po nich czujecie, jak jest u was z "przyczepnoscia" tych plastrow, pozdrawiam :)

Gość gwiazdka_71
Ja uzywam plastrow od pol roku Dziwne- ale na poczatku totalnie sie nie trzymaly :( Odklejaly sie nawet na nastepny dzien po przyklejeniu Dopiero za drugim pudelkiem zaczely sie trzymac.. ale tak trzymac, ze teraz jak mam je oderwac, to az mnie ciarki przechodza :PP Musi mi je zrywac ktos, bo sama nie mam odwagi :) A jak sie czuje? Teraz nie odczuwam nic Ale po pierwszy plastrze mialam przez tydzien ciagly placz :( Ryczalam bez powodu, bez przesady,ale niemilo wspominam Co do wygladu- poprawily mi sie zdecydowanie wlosy (czy to oby napewno od plastrow- nie wiem, wiem,ze wtedy dokladnie,kiedy zaczelam uzywac, a nic specjalnego w zywieniu i sposobie zycia nie zmienialam) Do tego piersi urosly mi z B do C :)) Przytylam 3 kg, ale po miesiacu nic z tego nie zostalo, choc wcale nie probowalam ich zrzucac, wrecz przeciwnie :)) Cała ja To chyba na tyle :) Jezeli chodzi o te metode- polecam z WIEEEEEELKIM plusem :)

:) w sumie to troszke mnie przerazila Twoja odpowiedz:P ojej...skoro sie nie trzymaly tak dobrze to ja ze skutecznoscia ich dzialania??? dodatkowo zabezpieczalas sie? a to chyba raczej mija sie z celem bo to je nakeljamy by dzialaly :P a jak z czasem dzialania??tzn po ilu dniach zaczynaja \"działac\"? :)

Gość gwiazdka_71
Hmm Tzn nie mialam na mysli, ze odkleily sie calkiem, tylko rozki zaczely odchodzic :P Calkiem odkleil mi sie tylko raz, poniewaz zalozylam stroj kapielowy ktory zahaczal caly czas o niego, a ja taka nieswiadoma na zjezdzalniach, ciagach wodnych itd, jak wyszlam z basenu plasterek zwisal na nitce :P Ale dokleilam, wysuszylam i dzialal :) Male odklejenia i "zmarszczki" na plastrze w zaden sposob nie wplywaja na jego skutecznosc, ja takie miewalam Zalezy chyba tez duzo od miejsca, gdzie przykleisz Ja probowalam wszystkich, ktore zalecali i w sumie dobrze nosilo mi sie tylko na ramieniu, a wole jednak,aby dziadek nie zobczyl, bo zabije :P Takze nakleilam sobie zaraz pod linia stanika na pleckach. Tam sie trzyma, nic mu nie przeszkadza, nic nie odkleja i tez nie zostaly mi plamy brzydkie widoczne, gdy np paradowalam na plazy A co do szybkosci dzialania Pigulki- miesiac czekania Plastry- dzialaja od chwili przyklejenia Ja przykleilam i na nastepny dzien kochalam sie ze swoim facetem caly weekend chyba z 8 razy i nic sie nie stalo :) Poczytaj w ulotce ;) Jezeli przyklejasz w pierwszy dzien cyklu czyli w dzien, kiedy dostajesz okres- mozesz sie kochac od chwili przyklejenia Jezeli kiedy indziej- tydzien z gumkami :))