Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZłaBardzoZła

Co za cham i prostak/

Polecane posty

Gość ZłaBardzoZła

No jaki bezczelny cham;/ Miałam chwilową chandrę i usunęłam konto na NK, po jakimś czasie założyłam sobie je od nowa i oczywiście zaprosiłam do znajomych mojego chłopaka. Patrzę podglądał mnie, ale nie zaakceptował mojego zaproszenia:/ Dzwonię, by go o to zapytać a on co? Że nie wie po co w ogóle sobie to konto od nowa zakładałam itd., to mu powiedziałam, że wtedy miałam przejściową chandrę i na tej stronie się wyżyłam to on na to ` że też ma chandrę i drugi raz do znajomych mnie przyjmować nie będzie`;/ Na co mu odrzekłam, że on też kiedyś usunął to konto i jakoś mu pretekstów żadnych nie robiłam a on na to ` no i dobrze` ;/ po czym się wkurzona rozłączyłam. Wiem może problem małostkowy, ale tak mnie zbulwersował, że musiałam to wyrzucić z siebie.

Gość problemy gimazjalisty
? wielkie LOL

Gość fgfgg
aha...I MACIE PO 15 Lat? ok, a teraz marsz do nauki:)

Gość ZłaBardzoZła
to nie jest żaden problem TYLKO SIE NA NIEGO WKURZYLAM BO ZACHOWUJE SIE WCIAZ JAK DZIECKO A MA 20 LAT NA KARKU;/////////////////////////////////////// PRZECIEZ NAPISALAM NA KONCU ZE WIEM ZE PROBLEM JEST M A Ł O S T K O W Y ...........

Gość fgfgg
hahahahah 20 lat ma i zachowuje sie jak dziecko? a co sadzilas ze bedziesz sie zqachowywal jak facet dorosly? jest jeszcze gowniarzem z mlekiem pod nosem...

Gość ZłaBardzoZła
no własnie wiem, on zawsze prowokuje do kłótni i złości mnie takimi swoimi beznadziejnymi ` zasadami`, które niestety ma tylko w stosunku do mnie. No powiedzcie szczerze, nie wkurzyłoby was takie szczeniackie zachowanie ze strony waszych połówek?:/

Gość ZłaBardzoZła
ja już nie mam do niego sił, nie wiem czy teraz do niego się normalnie odezwać i tylko powiedzieć mu co o tym sądzę, czy się nie odzywać:/ (on nie ma nic na koncie)

Gość ZłaBardzoZła
:(

Gość to straszne bardz
jak nie przyjal twojego zaproszenia tzn że to juz napewno koniec. zacznij szukac innego. ten Ci napewno nie kocha:( ja też chce miec tylko takie problemy!!!!!!!!!!