Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy ktoś

też czuje sie źle z powodu zblizających

Polecane posty

Gość _ja też
Ja sie dzisiaj napracowałam w pracy ;) hehehe

Gość czy ktoś
hej:)

Gość _ja też
Hej czy ktoś :) Ależ nicki sobie wymyśliliśmy ;) :D nawet porządnie przywitać sie nie idzie ;)

Gość _ja też
Hej ... hehehe mi też :classic_cool: Co widać pewnie na tym topiku ;)

ja też- po prostu ktoś się musi opierdalać, żeby ktoś inny musiał pracować :classic_cool: ale mam ochotę na wino 😭 ale obiecałam sobie,że do wigilii nie piję :o (co za debilna obietnica :P )

Gość _ja też
Zagościło się chyba na stałe ;) ale braciszek coś dobrego , rozgrzewającego mi przyniósł więc nie wiem czy sobie nie naleję ;) A Ty jak ? Rozwija się choróbsko czy pokonałaś siła woli ? ;)

Gość czy ktoś
jejku dobrze ze ten tydzien sie skończył:) jestem zmęczony jak diabli:) tez bym sie napił ale nawet mi sie do sklepu nie chce isc:) Jak minęły Wam te dwa dni:)?

cóż... tak z grubsza to zamknęłam okna, rozkręciłam kaloryfery i jest mi jakoby lepiej :D nie polecam intensywnego wietrzenia, jak ci zimno :D no i poza tym wypiłam dobrą kawę w większych ilościach :D i to by był koniec kuracji, bo później musiałam iść do kuchni i udawać,że wiem, co w niej robić (poza uprawianiem seksu na stole) :classic_cool: we wtorek kupiłam sobie od zarąbania przypraw (a miałam ileś takich słoiczków na przyprawy- pustych OCZYWIŚCIE), więc teraz w mojej kuchni wygląda, jakby urzędowała w niej pełnosprawna pani domu ... cóż za odmiana :P

a tak w ogóle, to pogratulować braciszka :D heh czy ktoś- leeeniwie, dziękuję, a jak u Ciebie?

Gość czy ktoś
pracowicie i mało spałem:) Wczoraj była ta Wigilia i troche przesadziliśmy:)

Gość _ja też
Ja na szczeście miałam krótki tydzień - trwał całe 2 dni ;) wiec napracować sie nie zdązyłam ;) Czy Ktos - u mnie standardowo ... a jak widzisz Czarna rewolucje życiowe tutaj nam chyba robi ;) Przyistacza sie w prawdziwą panią domu :classic_cool:

Gość _ja też
Hehehe przesadzić od czasu do czasu trzeba ... tyle że nie lubię nigdy dnia następnego :D :P

Gość czy ktoś
ja w swojej kuchni tylko fajki pale hi hi:)

czy ktoś- to zdrowo, od czasu do czasu się sponiewierać :D ja też- skończyłam działalność na ten tydzień,a w przyszłym poza wiadomym krojeniem- nie mam zamiaru kiwnąć palcem :P a dziś pobiłam samą siebie- kurczak w 5 smakach i kompot jabłkowy (aczkolwiek moje dziecko twierdziło,że jest ohydny :o z autopsji nie wiem,bo nie styknęło mi odwagi go spróbować...)

Gość czy ktoś
i to kurcze piątek::) rano była masakra:)

Gość _ja też
Widze że tutaj klub palaczy mamy :D Hehehe Czarna co to za kuczak o 5 smakach ? :D Czy Ktos - a teraz skutki dnia poprzedniego już przeszły ? :) Ja potrafie sie tak meczyć z dwa dni ;)

Gość czy ktoś
musiały:) wypiłem dwa red bulle rano i jakos poszło:)

Gość _ja też
Na mnie najlepiej dziala cos bardzo pikantnego , na moje szczęscie rzadko mam takie skutki bo raczej nie piję ;)

Gość czy ktoś
ja tez nie za często:) ale czasem sie zdarzy:)

Gość _ja też
Jak każdemu , zdrowemu człowiekowi ;) Nie przepadam że ludzmi całkowicie anty ;)

ja też- przepis o niebywałym skomplikowaniu :P kurczak, pokrojony w kostkę, do niego baaardzo dużo curry, przyprawy 5 smaków i warzywa chińskie bonduelle, nawet ja nie jestem w stanie tego schrzanić :P

Gość czy ktoś
na samej imprezie było drętwo:) ale zmienilismy lokal i rozkreciłem to smętne towarzystwo:)

Gość _ja też
Czrna uwierz to ja pewnie bym schrzaniła ;) Czy ktoś - zazdorszczę :) nigdzie dawno nie byłam :(

Gość _ja też
Musiałabym podłaczyć sobie glośniki a jak wsadze wtyczke to spięcie mi sie robi :D Ale najbardziej lubie polską muzykę wiec na pewno ta piosenka mi sie spodoba :)

Gość czy ktoś
mam do niej szczegolny sentyment, poza tym wykonanie Krystyny Jandy jak wszystko zresztą to poezja poprostu:)

Gość _ja też
Jakos nigdy nie wpadły mi " w ręce" piosenki K. Jandy ... jutro obiecuje że posłucham . Teraz musiałabym sprzęt wyłaczyć żeby podłączyc głośniki .