Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość decembre

Pierwsza bliskość, chłopak koło 19-stki

Polecane posty

Gość decembre

Zaraz kończę 19 lat i nie miałam nigdy chłopaka. Jestem zupełnie normalna, dużo się śmieję, podobno bardzo się podobam. Mam jakichś tam znajomych, ale jakoś nigdy żaden fajny chłopak sam nie wykazywał inicjatywy w stosunku do mnie. Brak szczęścia czy coś innego? Po drugie, zastanawiam się, czy nie jest tak, że z wiekiem ten brak doświadczenia, bliskości mężczyzn utrudnia mi kontakt z nimi. W gronie koleżanek lub mieszanym wszystko ok, ale w rozmowie z chłopakami zawsze byłam dość nieśmiała. Czy ktoś z was poznał swoją pierwszą drugą połówkę mniej więcej w moim wieku lub później i nie baliście się z tego powodu bliższego kontaktu? 19 lat to chyba jeszcze nie tragedia, wiem że bywa gorzej ale chciałabym w końcu coś zmienić, żeby coś ważnego mi nie przeleciało koło nosa ;)

Gość wwrrrr
pierwszego chlopaka poznalam majac prawie 21 lat, bylo super, a potem tylko lepiej. na takie rzeczy nie ma regul

Gość KasiaKatarzyna
Ja miałam 17 lat jak poznałam mojego pierwszego chłopaka, ale mam koleżankę która poznała ukochanego mając 20 lat i są razem już 2 lata. On był doświadczony i wprowadził ją w to wszystko i są piekna parą. Nic sie nie boj. Ale pamietaj, ze faceci to gowno.

Gość decembre
Kasiu co za podsumowanie ;) Nie jestem pewna czy z takim nastawieniem wiele zdziałam ;)

Gość byczkowa
"Ale pamietaj, ze faceci to gowno" :D Amen.

Gość KasiaKatarzyna
No bo taka jest prawda... Niestety. Jesteśmy głupie, że chcemy mieć chłopów. Oni są potrzebni tylko żeby odkręcić słoik od ogórków i przybić gwoździe. Kup sobie lepiej wibrator.

Gość już wiem czemu

Gość jjjjjjjjjjjjip
"jakoś nigdy żaden fajny chłopak sam nie wykazywał inicjatywy w stosunku do mnie" A ilu nie fajnych wykazywało zainteresowanie?

Gość decembre
No trochę tych niefajnych było... ze spławianiem nie mam problemów wiec żaden daleko nie zaszedł ;)

Gość spi
"z wiekiem ten brak doświadczenia, bliskości mężczyzn utrudnia mi kontakt z nimi" To prawda, z wiekiem można zdziczeć. Im będziesz starsza tym będzie trudniej. Piszę z doświadczenia

Gość decembre
Na szczęście nie czuję się jakaś zdziczała czy zdesperowana... na siłę niczego nie chcę.