Gość jezoo Napisano Grudzień 16, 2008 azalea-Ty zrobiłaś test dopiero po 2 tygodniach spóźnienia?i wtedy wyszedł?Bo mi się wydaje,że to niemożliwe że u mnie by już czegoś nie wykrył i tylko się wkurwiam,bo nie nadchodzi,ani w ta ani w tamtą.Nie wiem co mam myśleć.A czy mierzycie temperaturę?Bo ja nigdy nie mierzyłam,teraz zaczęłam,ale raczej tylko wieczorem,bo rano nie mam za bardzo jak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mot 0 Napisano Grudzień 16, 2008 jezoo - ja też przed @ jak Ty nie mam objawów, czasem lekko zaboli dzień czy dwa przed terminem i cykle dość regularne azalea - ja na Twoim miejscu zrobiłabym badanie z krwi BETA HCG (nie wiem czy tak się pisze ale tak się czyta), to jest badanie odpłatne ale nie dużo i poszłabym za tydzień znowu i zrobiłabym jeszcze jeden test Wenus ja bym na Twoim miejscu poczekała do dnia cyklu, jaki do tej pory miałaś najdłuższy a przytycie w takim wczesnym statdium nie jest na pewno efektem ciąży. Żyłki też kiedyś miałam a w ciąży nie byłam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jezoo Napisano Grudzień 16, 2008 Ten Twój gin jak z epoki kamienia łupanego:OWeź idź na betę!!!Skoro Ci się tyle spóźnia,a jak jesteś już w tym wieku,to pewnie raczej miałaś już regularne cykle w miarę.A ciąża ciąży nierówna,być może ona jest bardzo wczesna,być może zarodek faktycznie powoli się rozwija...Azalea-a chcesz mieć dziecko?Czy wolałabyś żeby to jednak nie była ciąża? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość azalea Napisano Grudzień 16, 2008 ja zrobilam test w niecaly 1 tydzien od spodziewanego 1 dnia okresu i wyszly 2 kreski. temperatury nigdy nie miarzylam wiec nic o tych sprawach nie wiem. mam w domu 2 test, chyba go po prostu zrobie, ale jezeli te testy nie sa miarodajne, to sie jeszcze bardziej mi namiesza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mot 0 Napisano Grudzień 16, 2008 zrób test i idź na betę a potem będziemy się dalej zastanawiać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość azalea Napisano Grudzień 16, 2008 jezoo, nie chce byc w ciazy. lekarz mogl mnie wyslac na beta juz wtedy, ale zeby mi zaoszczedzic tego, powiedzial, zeby przyjsc za tydzien, bo moge wcale nie byc w ciazy i dostac okres, ew. miec naturalne poronienie, jesli to w ogole jest ciaza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jezoo Napisano Grudzień 16, 2008 Azalea-wiesz co,jak test pokazuje wynik pozytywny,to nie mógł się pomylić:) Jeśli negatywny-mógł się pomylić,bo mógł ciąży jeszcze nie wykryć. Jak to mówią "w tą stronę"(pozytywną) testy się nie mylą... No chyba że by było samoporonienie to po kilku dniach test nie wykryje już hormonu HCG,ale żeby to było samoporonienie,to by Cię delikatnie mówiąc musiała krew zalać. Zrób jutro chociaż test z apteki,ale ja bym poszła na betę na Twoim miejscu,bo to badanie też określa który to tydzień ciąży. Mot-napisz jutro jaki Ci test wyszedł ok?Jestem bardzo ciekawa,bo mnie te jajniki bardzo zastanawiają.Jak do czwartku ja nie dostanę to znów muszę zatestować.Ja żadnych żyłek nie mam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jezoo Napisano Grudzień 16, 2008 azalea,to nieciekawie:(współczucia skoro nie chcesz ciąży:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość azalea Napisano Grudzień 16, 2008 tez sie ew. zastanawiala, ze ze wzgl. na wiek zachadza juz w moim organizmie pewne zmiany hormonalne i czy to nie mialo wplywu na dodatni wynik testu, lub niepowodzenie w rozwoju ciazy. na zasadzie, ze hormon sie pojawil, ale nie wiele mogl zdzialac. dobra, to wszystko jest gdybanie, beta prawdopodobnie bedzie jutro. chyba, ze mnie dzis krew zaleje. ciekawe co bedzie, jak nie jestem w ciazy, a okresu nie dostaje, a w ciazy bylam (niby). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wenus3 0 Napisano Grudzień 16, 2008 czyli dwoma słowami Czekać czekać czekać.. lub testowac .. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wenus3 0 Napisano Grudzień 16, 2008 Azalea Daj znać potem w tym temacie jak tam poszło.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość azalea Napisano Grudzień 16, 2008 no wiem, przechlapane... dlatego ... moze jednak nie jestem, skoro nawet lekarz byl do tego sceptycznie nastawiony? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jezoo Napisano Grudzień 16, 2008 Jak "byłaś w ciąży" to ona nie znika tak po prostu,musiałabyś dostać okres,krwawienie zdaje się że na teście jest napisane co może wpływać na dodatni wynik testu,np jakie leki itd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość azalea Napisano Grudzień 16, 2008 wenus, masz racje, bede testowac, tylko tak sobie pisze, zeby sobie ulzyc ;) dam znac. wiadomo, ze nikt mi nic nie powie, bo nie siedzi w mojej ..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jezoo Napisano Grudzień 16, 2008 azalea-napisałam Ci wcześniej co ja myślę na ten temat:)Poczekaj do jutra,ale ja stawiam że to ciąża.Jakie masz objawy poza brakiem @??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość azalea Napisano Grudzień 17, 2008 poza brakiem mam tylko wrazliwe piersi i lekkie bole w podbrzuszu takie jak na okres, bardzo zadko. nie mam mdlosci, ani spuchnietego brzucha. oprocz tego moja aktywnosc seksualna w ubieglym miesiacu byla bardzo znikoma i pamietam dokladnie daty (dokladnie 2 :P ). pierwszy raz w jakims 9-10 dniu cyklu (cale lata robiac tak nie wpadlam), drugi raz w dzien lub dzien przed nastepnych okresem (ktorego nie dostalam). takze szanse sa marne, ale jednak 2 kreski byly ... dzieki za cierpliwosc do mnie, kobietki ... jestem w tych sprawach niegramotna ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mot 0 Napisano Grudzień 17, 2008 Miałam napisać jak wyszedł test - negatywny, więc w ciąży nie jestem. Czekam cierpliwoe na @ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jezoo Napisano Grudzień 17, 2008 Dzięki Mot. Kurcze to ja też na pewno nie jestem,a wkurza mnie to że okres nie nadchodzi Pewnie dlatego że myślę o tym.Już bym chciała żeby nadszedł:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jezoo Napisano Grudzień 17, 2008 azalea-Ty też daj znać jak wyszedł test i beta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mot 0 Napisano Grudzień 17, 2008 ja na razie jestem cierpliwa tylko wqrza mnie to, że cały czas trzeba o tym myśleć i być zabezpieczonym gdyby @ przyszła bo nie zawsze w każdej chwili da się wyskoczyć do łazienki np. w aucie czy w pracy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jezoo Napisano Grudzień 17, 2008 Mot-a masz raczej regularne cykle czy tak różnie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jezoo Napisano Grudzień 17, 2008 A sorki,teraz doczytałam,że raczej masz regularne:) No nic chyba musimy czekać:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ona 262626 Napisano Grudzień 17, 2008 hej wszystkim ja tez czekam na wynik wczoraj robilam test ale podobno zdecydowanie za szybko,bo spodziewana @ ma byc ok 23.12 (wynik negatywny)i mysle czy jestem,bo przez caly czas dni plodnych bardzo czesto sie przytulalismy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cr7 Napisano Grudzień 17, 2008 To jak to jest w koncu z tym śluzem???? bo u mnie teraz pojawił się biały, gęsty, bez zapachu i jest go baaaaaaaaaaardzo dużo. Dodam, ze czekam na @ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość azalea Napisano Grudzień 17, 2008 jezoo, obeszlo sie bez testow :o lekarz mi zrobil usg dopochwowe i juz tym razem stwierdzil, ze to, co przed tygodniem bylo za male troche podroslo i jest 5,5 tyg. na tym chyba koniec mojego udzialu w tym temacie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wenus3 0 Napisano Grudzień 17, 2008 czyli fasoleczka? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jezoo Napisano Grudzień 17, 2008 A nie mówiłam:D Gratulacje:)Chyba nie jesteś załamana i bardzo się z tego powodu cieszę:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jezoo Napisano Grudzień 18, 2008 Mot-dostałaś już @? Bo ja nie:(A dziś 38 dc:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cr7 Napisano Grudzień 18, 2008 DZIĘKUJĘ BARDZO ZA ODPOWIEDŹ !!!!!!!!!!!! nie chciałam zakładać nowego topiku, znalazłam taki który dotyczy mojego problemu, ale spotkaam się z całkowitą ignorancją pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jezoo Napisano Grudzień 18, 2008 Co się idiotko irytujesz,skąd mam wiedzieć jaki śluz jest w ciąży skoro w niej nie jestem?????????????? Ja raczej mam sucho i z różnymi opiniami się spotykam,nie wiem jak jest naprawdę,może to faktycznie zależy od organizmu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach