Gość Pilnie pilnie Napisano Grudzień 16, 2008 Witam pilnie potrzebuję 3 opakowania izoteku 20 mg, na terenie Krakowa lub okolic, odbiór osobisty, proszę pisac na mail- mt05@interia.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stokrotkass 0 Napisano Grudzień 16, 2008 Najpierw poczytaj jaki to niebezpieczny lek, zwłaszcza gdybyś zaszła w ciążę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość so what ... Napisano Grudzień 16, 2008 wejdz lepiej na jakies fora internetowe o skorze... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pilnie pilnie Napisano Grudzień 16, 2008 Leczę się tym lekiem wię wiem czego szukam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość linux_de Napisano Styczeń 7, 2012 KUPIĘ IZOTEK I JEGO ZAMIENNIKI 20 I 10mg linux_de@o2.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fvzxf Napisano Styczeń 7, 2012 A co do lekarza nie łaska podejść? I aż 3 opakowania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 30, 2015 KUPIĘ IZOTEK I JEGO POCHODNE!!!!!!!!!!!! PROSZĘ PISAĆ NA ADRES EMAIL kupieizotek@wp.pl . ZGADZAM SIĘ TYLKO! NA ODBIÓR OSOBISTY W KRAKOWIE, RZESZOWIE, LUBLINIE LUB WARSZAWIE! ZAPŁACĘ KAŻDĄ CENĘ (OCZYWIŚCIE W MIARĘ ROZSĄDNĄ). POZDRAWIAM! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 7, 2018 Sprzedam izotek 10 mg 60 kaps. za 50 zl bialylipton@gmail.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość weraaa Napisano Kwiecień 27, 2019 Witam posiadam na sprzedaż, antybiotyki na trądzik POSIADAM RÓWNIEŻ JESZCZE NIE ZREALIZOWANĄ RECEPTĘ NA IZOTEK. Izoteku 3 opakowania i 2 listki w czwartym Unidoxu 2 i pół opakowania Tetralysalu 4 opakowania i kilkanascie w 5 opakowaniu kontakt email weronikastarczynska19 @gmail.com (bez spacji) Odbiór osobisty w Nowym Sączu bądz wysyłka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Izotek oddam Napisano Maj 15, 2019 Cześć, mam do oddania Izotek oraz zamiennik izoteku, tetralysal. Jestem po skończonej kuracji, zakupiłam dodatkowe opakowania jednak zdecydowałam się zaprzestania brania leku. Jeśli ktoś może potrzebuję to mogła bym oddać w Pile za jakąś tam opłatą. Chodzi o izotek 30mg, w którym jest po 60 tabletek mam kilka takich opakowań otworzone, ale nie używane w wiekszosci. Proszę pisać na mojego emaila: weronika1998xx@o2.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość izotek sprzedaż Napisano Czerwiec 27, 2019 Witam, gdyby ktoś był zainteresowany, sprzedam lek izotek. Posiadam dwa opakowanie: 20 mg - 50 kapsułek i 10 mg - 50 kapsłuek. Opakowania są na 60 tabletek, ale z każego wykorzystałam 1 blister, ale byłam zmuszona przerwać kurację. Gdyby był ktoś zainteresowany prosze pisać na maila cynamonka92@gmail.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapiko102 0 Napisano Maj 21, 2020 (edytowany) Witam mam do sprzedania izotretynoine 20 mg 60 kapsułek.napisz dogadamy się , sep.zelechow@gmail.com Edytowano Maj 21, 2020 przez Mapiko102 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marzena022 0 Napisano Czerwiec 22, 2020 Mam i ja . 2 opakowania po 100 kapsułek . 20 mg Oddam za 290 zł, przesyłką w cenie. mail: marzena022@o2.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
morcheeba 0 Napisano Sierpień 24, 2021 IZA TEChnik pomoże z trądzikiem. IZA ma lat 20. Kto ma wiedzieć ten wie. anina04@gmail.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach