Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asienkaaaaaaaa

ktore bardziej pasuje do tej kiecki?

Polecane posty

Gość asienkaaaaaaaa

oto moja suknia http://allegro.pl/item498845794_okazja_suknia_slubna_lorna_pronovias_welon.html chciałabym do niej zalozyc tylko kolczyki, suknia jest w kolorze gold, ktore kolczyki bardziej pasuja? http://allegro.pl/item509324392_swarovski_gold_srebro_925_piekne_kolczyki.html czy http://allegro.pl/item502782102_artbrus_piasek_pustyni_w_srebrze_kolczyki.html dodm jeszcze ze bukiet bedzie z pomarńczowych kalii

Gość zdanie_me
Witam moim zdaniem kolczyki numer 1 :) I masz rację, że tylko kolczyki - dekold w niej sam w sobie jest ozdobą. A suknia jest przepiękna :) życzę szczęścia na nowej drodze życia :)

Gość asienkaaaaaaaa
no właśnie nie chce p[rzesadzic :)

Gość asienkaaaaaaaa
dziekuje bardzo :) jeszcze nad welonem dumam czy zakladac czy nie :)

Gość lalulula
laaal dziewczyno bedziesz w niej wygladac szalowo, ksztalt ma cudny a ten lekki trenik az mi sie do slubu zachciewa:) a co do kolczykow to moim zdaniem te drugie z piaskiem pustyni bardziej klasyczne i tak sie będą oryginalnie prezentowac

Gość zdanie_me
Powiem tak - nie wiem jak to będzie sie komponowało w calości, ale jest tyle możliwości w salonach, że napewno udałoby się dobrać jakiś delikatny i pasujący, ale ja nie wyobrażam sobie, żeby nie zakładać :) Zawsze chciałam miec i raz w życiu miec będę :) Ale tu trudno radzic skoro nie widać jak to razem wygląda :) A swoje zdanie w sprawie kolczyków podtrzymuję :) Kiedy ślub :)?

Gość zdanie_me
w ostatnim poście mówiłam oczywiscie o welonie. Na tym zdjęciu welon wygląda ślicznie i wcale nie nachalnie :) Ja wolałabym jednak krótszy :)

Gość asienkaaaaaaaa
slub w kwietniu :) też zawsze chciałamw elon i chyba jednak się zdecyduje :) z kolczymami się waham :) jedne i drugie mi sie bardzo podobają ;)

Gość smutnafinlandia
ja bym nie wybrala zadnych z tych kolczykow, sa jakies takie odpustowe, do tej sukienki wybralabym cos prostego, bez zadnych kamyszkow, jak pomaranczowe kwiaty i zlota suknia to na pewno cos zlotego

Gość zdanie_me
no wlasnie dziewczyny dobrze mówią, może zamiast wahań wybrać trzecią opcję :)

Gość asienkaaaaaaaa
myslałam nad perłami, ale niestety rodzina jest przesądna i jakoś sobie podarowałam... nie chciałam typowo złotej bizuterii bo w ogole nie nosze... a taka calkiem tylko srebrna?

Gość zdanie_me
asienko, a jaki masz kolor włosów? Co to za przesąd z perłami? Ja nic nie wiem ..:)

Gość smutnafinlandia
hmmm nie wiem jak wolisz, ale ja mysle ze do bialej sukni srebrna ok, ale do zlotawej jakos tam mi zloto bardziej odpowiada, twoj wybor ;) a sukienka bardzo ladna

Gość asienkaaaaaaaa
ze niby do ślubu nie mozna bo pech czy jakoś tak :) ogolnie nie mozna i tyle ;) włosy mam naturalny taki jasny brąz, ciepły, karnacja jasna i nie będę sie raczej solariować :)

Gość asienkaaaaaaaa
hmmm ona ma taki jakby zimny złoty

Gość zdanie_me
no to może faktycznie złoto? No ale najwazniejsze, żebyś Ty się w nich dobrze czula

Gość asienkaaaaaaaa
no własnie w złocie nie będę czuła sie dobrze... ale mam teraz mętlik :)

Gość asienkaaaaaaaa
moze te perły jednak...

Gość asienkaaaaaaaa
ja nie jestem, ale w rodzinie byla histeria jak pokazałam jedna perłową opcję ;)

Gość pierwsze sa super

Gość calkiem fajne te kolczyki

Gość zabuskaa
piekna suknia :) kolczyki wg mnie ani jedne ani drugie. gdzie do takiej kreacji plastikowym wisielcom w uszach- nie polecam! welonu takze nie, oszpeci całość

Gość jakie plastikowe
jedne sa ze szkalnych krysztalkow swarovskiego a drugie z piasku pustyni plus srebro

jakos kompletnie mi nie pasuja te kolczyki do slubu,ale osobiscie bardzo lubie piasek pustyni, zdecyduj sie na jakas opcje numer trzy, typu przezroczyste svaroskiego (jesli juz) w srebrze (skoro lubisz) albo w platynie