Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szczera dziewczyna

porada..

Polecane posty

a wiec zaczne od tego ze 9 miesiecy temu piłam u kolezanki i zalałam jej laptopa szampanem.. po prostu reka sie omskneła laptop wyłaczyłysmy na drugi dzien kolezanka właczyła go..na poczatku klawisze działały.. przez 6 godzin ostro rżnęła w klawiature..i pisała na nim sama mówiła ze klawisze jej sie kleja..z czasem wszystkie klawisze przestały działac i ogolnie cały sie nagrzał wszystko było w cukrze całe klejace to było 29 kwietnia ja zaniosła m do mycia do serwisu tego laptoka... wymieniłam klawiature ..bo poczuwałam sie do odpowiedzialnosci.. zapłaciłam za wszystko wszystko było ok..działał bez zarzutu ale w lipcu siadł..ona była za granica.. no i dzis jest 16 grudnia a ona mowi mi ze ma ekspertyze ze laptop padł z powodu zalania i zebym jej odkupiła go dodam ze mineło 89 miesiecy od całej sytacji co robic?????? a wiec zaczne od tego ze 9 miesiecy temu piłam u kolezanki i zalałam jej laptopa szampanem.. po prostu reka sie omskneła laptop wyłaczyłysmy na drugi dzien kolezanka właczyła go..na poczatku klawisze działały.. przez 6 godzin ostro rżnęła w klawiature..i pisała na nim sama mówiła ze klawisze jej sie kleja..z czasem wszystkie klawisze przestały działac i ogolnie cały sie nagrzał wszystko było w cukrze całe klejace to było 29 kwietnia ja zaniosła m do mycia do serwisu tego laptoka... wymieniłam klawiature ..bo poczuwałam sie do odpowiedzialnosci.. zapłaciłam za wszystko wszystko było ok..działał bez zarzutu ale w lipcu siadł..ona była za granica.. no i dzis jest 16 grudnia a ona mowi mi ze ma ekspertyze ze laptop padł z powodu zalania i zebym jej odkupiła go dodam ze mineło 89 miesiecy od całej sytacji co robic??????

Gość zaszczelic sie

Gość jajjaja
Dziwne ze jej padl po 9 miesiacach. A drogi on byl?

Gość jajjaja
dowiedz sie ile mial lat. laptop ma prawo sie zepsuc po 2 latach :) niestety takie one sa. W prawo cywilne nie wchodz, jesli bedzie cie chciala ciagac po sadach spytaj czy oplacila pcc bo jak nie to kare zaplaci predzej niz jakis wyrok zapadnie :)

nie wchodze w prawo cywilne tlko ciekawa estem bo skoro przychodzi do mnie po 9 miesiach i zada kasy to rownie dobrze za 2lata by przyszła i zarządzała wiec jak mam sie bronic?? bo soro 4 miesiace cs działało to jak ja mam sie do tego odniesc..a

Gość jajjaja
ja studiuje adm i mamy tam prawo cywilne, sprawdzilem w podreczniku i niestety 3 lata ona ma roszczenie :(

no wiem ze strace juz samym swoim zachowaniem udowodnila to nie bede sie poczuwac do winy za cs co było 9 miesiecy temu co zepsułam to wyczysciłam wymieniłam klawiature sama latałam zapłąciłam za wszystko nawet nie musiała nic mówic ale teraz no sorry..nie bede sie czuła odpowiedzialna za całe zło swiata tym bardzije ze ona żada abym jej oddała kase żąda!! nawet ekspertyzy mi ie pokazała..wiec na słowo mam jej wierzyc poza tym po tym jak zalaam odpalia laptopa i cały dzein mimo ze nie dziaał prawie to na nim chodziła...wiec jest taka samo wtym momencie winna

Gość jajjaja
no to jak sie kiedys poznamy to bede cie trzymal z dala od laptopa he he ;)