Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość powalona na łopatki

zdołowałam się na NK

Polecane posty

Gość powalona na łopatki

Moje koleżanki -dawne niemoty ,siedzą a to w Toronto a to w Montrelau a jedna to nawet w Australii . A ja cięgle w tej Polsce ! Może coś ze mną nie tak??????

Gość gslkghahvs
a czym sie tam zajmują te niemoty? robią kariere na szmacie czy na zmywakach ? a moze podmywają dupy bogatym staruchom ? nie masz wiekszysz zmartwien ?

Gość powalona na łopatki
mam -nikt mnie nie kocha tak jak bym chciala

Gość gimikiss
ja tez mialam jechac do AU do znajomego w sumie mialo byc cos wiecej miedzy nami. mialam jechac tam na nauke jezyka ale zrezygnowalam. przestraszylam sie normalnie. a teraz troche zaluje

Gość powalona na łopatki
byłam raz w Niemczech ,ale spotkalo mnie nieludzkie traktowanie ,chyba one tak nie trafiły jak ja ?

Gość to tez wyjedz
bo co sie dolowac i zalowac ;)

Gość naczy sie jak cie
te niemce traktowaly???

Gość kluuusia
no coś o tym wiem,moje koleżanki urlopy za granicą spędzają a ja się zastanawiam czy na weekend wyjechać nad polskie morze.nie wspomnę o tym że tylko ja jedna zostałam bez pary.wszyscy moi znajomi albo są w związkach,albo już po ślubie,rodzą dzieci.a ja co...tylko się z mostu do Wisły rzucić

Gość też kiedyś byłam taka niemota
w liceum byłam gruba, brzydka, mało kto się ze mną zadawał, nienawidziłam do szkoły chodzić, bo nikt się ze mną nie kumplował, w ławce siedziałam sama, na przerwach sama podpierałam ściany... ... a teraz? mam zarąbistego, wesołego, czułego, kochanego męża; mam dobre stanowisko w pracy, dobrze zarabiam, mąż zresztą też... mamy dwa auta, własny domek, na weekendy jeździmy po Polsce a to w góry, a to nad morze... mamy pieniądze na przyjemnosci, jesteśmy szczęśliwi i wiem, że mamy też takie koleżanki jak Ty, które też się dziwią: "przecież to taka niemota była, jakim cudem ma teraz to co ma?" nie ma co się nad sobą koleżanko użalać - głowa do góry :) nie wiadomo co komu pisane, jeszcze los się odwróci i te nioemoty z Toronto i Australi będą zazdrościć Tobie :)