Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość HotKot

Podrażniona skóra pogoleniu

Polecane posty

Gość HotKot

Witam! Jak mam złagodzić objawy po goleniu? Próbowałem różnych maszynek, balsamów, kremów itp... nic nie pomogło. Na mojej szyi nadal jest mnóstwo czerwonych krostek :/ Proszę o pomoc.

Gość albo..
nie dotykaj szyi i nie nos wysokich koszul...

Gość pozdrooo
moze masc tribiotic ci pomoze..jest sprzedawana w saszetkach ...ale nie mozna jej stosowac caly czas...wiec moze rób okłady z szałwi zaparz ja w narzynku...jak postoi troche pod przykryciem wez czysta gazę (w aptece kup i zawsze uzywaj nowej) mocz gaze w szawi i rob oklady na podraznione miejsca...szałwia ma właściwosci przeciwzapalne i łagodzące

Mojemu facetowi kupiłam Gillette taki żel po goleniu rewelacyjny na podrażnienia i małe ropnie koło mieszków włosowych skóra jest po nim gładka miekka i dobrze nawilżona polecam ;)

Gość HotKot
Szyi staram sie nie dotykać, balsam nivea używałem, Gillette po goleniu też... Z tą szałwią spróbuje.

Gość HotKot
ale wątpię żeby to pomogło... mój kolega ma ten sam problem. Chodzi do dermatolog i używał różnych preparatów za mnóstwo pieniędzy. Walczymy razem już od ładnych kilku lat...

Gość czysteserce
skoro tak trudno to wyleczyc to kup w sklepie (w aptece nie dostaniesz) WROTYCZ I UCZEP to zioła Dostaniesz w sklepie internetowym http://www.darynatury.pl/darysklep/sklep.php jesli nie ma tego w spisie napisz maila na bank to maja zrób mieszanke w równych proporcjach i pij codziennie. parz 1 łyzeczke od herbaty kazdego dnia...wieczorem mozesz zalac goraca woda te same ziola co rano w mieszance musi sie znalezc - WROTYCZ - UCZEP - MIETA PIEPRZOWA -JASKÓŁCZE ZLELE -SZAŁWIA jesli nie mozesz tego wyleczyc to znaczy ze masz zakazenie w krwi!! picie tych konkretnych ziol ja oczysci..stosuj przez 3 miesiace..duza poprawa bedzie po dwoch tygodniach bedzie cie to kosztowalo grosze ale pozbedziesz sie problemu raz na zawsze!!!

Gość czysteserce
jesli koniecznie szybko chcesz sie tego pozbyc mozesz przemywac wywarem podraznione miejsca...ale to i tak nie ma wiekszego znaczenia bo to bardzo szybko zadziala jak bedziesz pil juz mozesz zaczac sie cieszyc bo to zdziala cuda :) milego dnia!!!!!!!

Gość mojemu facetowi tez nic
nie pomaga, nienawidzi się golić :-o Próbował już chyba wszystkich balsamów i nic. Kiedyś posmarował kremem nivea soft i niby pomoglo trochę ale za to wyskoczyło mu pełno pryszczy bo ma tłustą cerę i nie może używać takich kremów.