Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

józio

największym zagrożeniem dla świata sa niedopieszczone Niewiasty

Polecane posty

zrzeszajace się w swej frustracji w organizacje wojujace ze wszystkim i ze wszystkimi Facetami. dobrze , ze jeszcze nie rządza ani żadnym krajem , ani co gorsza swiatem.Panowie chcecie mieć spokoj? rznijcie swe ukochane Niewiasty by po upojnej nocy nie miały juz siły na działalnosc polityczno-spoleczna. piękne Niewiasty jakoś nie zasilają żadnych organizacji wojujacych.

Gość ortodoksyjna prostaczka
popieram 🖐️ nie ma nic gorszego niz niedoruchana baba :o

po części się zgadzam, niedopieszczona niekochana kobieta potrafi szaleć, a wtedy lepiej uciekać gdzie pieprz rosnie :-O

Gość chyba Was pozabijam
bo mnie cipsko swedzi

Gość ciekawskadziewucha
ależ ty jestes durny aż mi ciebie szkoda. Od zawsze najwiekszym zagrozeniem dla swiata są mężczyżni- Wojny, gwałty i morderstwa. Bomby atomowe, kłusownictwo i wiele innnych podobnych zjawisk zagrażającym światu to nie sprawka kobiet lecz wasza. Po drugie ruchać możesz swoją ręke a z ukochaną sie kocha. A po 3 nie słyszałam o takim przypadku zeby kobieta po seksie była bardziej wykonczona niz facet, kobiety mogą wiecej i 50 razy pod rząd wiec obalam twoją teorie o "ruchaniu " kobiet tak zeby na nic nie mialy sily. A po 4 sex nie jest priorytetem kobiet,

Gość a to jest akurat prawda

Gość ciekawskadziewucha
widze że i " Józio" sie ze mną zgadza

Gość np. Jacykow

z 1 i 2 punktem dziewuszki się zgadzam z 3 nie za bardzo, moja żona, po orgaźmie na jeźdzca, usypia, na pół godziny, 50 razy to można włożyć i wyjąć. Punkt 4 , jeśli dziewczyna jest młoda i niedoświadczona, seks nie jest priorytetem, po przeżyciu orgazmu z facetem, który jej się podoaba, za udany stosunek i głęboki orgazm, podrafi poświęcić dosłownie wszystko, ale mówimy tu o prawdziwych kobietach, a nie siusiumajtkach. :)

bmblondyn przed chwilą na jakimś topiku pisałeś o sobie \"dzieciaty wdowiec\", a teraz nagle żona...? wstała z martwych czy jak?

a czy wdowiec, skazany jest na samotność? Po dwóch latach wdowieństwa, ożeniłem się powtórnie, uważam siebie za dziecko szczęścia. :)

Gość Jola z Piotrkowa
jam jest pieszczotka. pies i szczotka