Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zagubiona_28

Nie kocham już mojego męża

Polecane posty

Gość Zagubiona_28

Jesteśmy niespełna rok po ślubie - w grudniu będzie nasza pierwsza rocznica i...czuję, że się wypaliłam, a poza wspólnym adresem nic nas nie łączy. Zmieniłam pracę i częściej jestem w domu, a jego nie ma - po pracy ma dodatkowe zajęcia sportowe, robi prawko, więc jazdy dodatkowe jazdy...w tygodniu praktycznie się nie widujemy. Gdy wraca do domu - siada do komputera. Ja idę do drugiego pokoju i czytam książki, oglądam TV, potem idę szybko spac bo wcześnie wstaję do pracy...Gdy patrzę na niego, to już nic nie czuję, nie mam o czym z nim rozmawiać, rzadko razem wychodzimy - a jeśli już to ja to inicjuję i nie chce mi się ciągle czegoś wymyślać. Oddalamy się od siebie i powoli zaczyna mi to być obojętne, mam swój świat, on - swój. Wiem, że to moze też pogoda, zimowa depresja...Wczoraj przyszedł, próbował rozmawiać, ale mi się nie chciało. To i tak niczego nie zmieni, staje się dla mnie obcy. Seks - oczywiście leży, może raz na miesiąc i muszę się zmuszać. Mam wrażenie, ze juz nic na mnie nie czeka, tylko starość, smutek i śmierć. Nie chcę mieć dzici, bo już wtedy w ogóle z nim utknę. Czuję się zawieszona w próżni...

Gość ktosia...
Jesli jesteś tego pewna, to zwróć mu wolność. Co się będzie chłopak męczył z niekochającą żoną. Tak to jest jak się bierze ślub, bo "latka lecą" ;-)

Gość oslablam
Dziewczyno wez sie do zycia! Nie ma zwiazkow ktore po prostu sa i jest cudownie! o zwiazek trzeba dbac. Zainteresuj sie tym co robi twoj maz a moze ujrzysz meza takiego w jakim sie zakochalas.

Gość paula-kr
"Wczoraj przyszedł, próbował rozmawiać, ale mi się nie chciało." jak Ty chcesz to on nie chce, jak on chce to Ty nie chcesz... chcialas sie dogadac, bylo rozmawiac.

Gość Zagubiona_28
Jeśli się przejawiało inicjatywę wiele razy, to ile można? W końcu dochodzi do zgorzknienia i obojętności...:( Jesli każdy dzien jest taki sam, tak samo pusty, każdy seks taki sam, każdy wieczór podobny do poprzedniego. Walczyłam, rozmawiałam, aż do bólu, mówilam jasno i szczerze, że umieram w tym związku - własnie o to chodzi, że nie zostawialam tego samemu sobie. Poprawa była na 1-2 dni, a potem to samo. Co było wczesniej? Znalismy się 2 lata, mieszkaliśmy razem dość szybko, starał się, nigdy nie był typem macho czy duszy towarzystwa. Jakiegoś mega wielkiego uczucia nie było, ale też nie bylam juz młoda siksą i nie oczekiwałam fajerwerków. Byłam już po pary szalonych związkach, wynajmowalam mieszkanie, chcialam stabilizacji. Sa chwile, ze jest dobrze, ale coraz rzadsze. Jakby wraz ze ślubem wszystko się skończyło...

a tak z ciekawosci to czy czasem spadek milosci nie byl zwiazany z wlasnie poznanym kolega z pracy albo odnowieniem znajomosci z bylym? :-)

Gość Zagubiona_28
Nie, nie spotykam się z nikim i nie jestem zainteresowana związkiem z nikim.Powiedzialam mu, że jak się nie zmieni nic to wyjadę za granicę, poszukam pracy, będę mu przysyłała pieniądze na mieszkanie (spłacamy kredyt) i on bedzie mógł chodzić do pracy i siedzieć przy komputerze ile zechce, bo w sumie po co mu żona...

Gość Zagubiona_28
Dzięki "miedzy oczy" ale juz z nim sama rozmawialam. Nie chodzi o to, że ja milcze i on nie wie o co chodzi, bo doskonale wie. Mielilismy temat setki razy. Posłucha, posłucha i robi swoje.

Nie, nie spotykam się z nikim i nie jestem zainteresowana związkiem z nikim.Powiedzialam mu, że jak się nie zmieni nic to wyjadę za granicę, poszukam pracy, będę mu przysyłała pieniądze na mieszkanie (spłacamy kredyt) i on bedzie mógł chodzić do pracy i siedzieć przy komputerze ile zechce, bo w sumie po co mu żona... z tego postu wieje zalem i frustracja tak ma wiele kobiet, ale jesli nie bedziecie rozmawiac, to samo sie nie naprawi

Gość Zastanawiam się nad tym
Ona Ci pisze, ze rozmawiala, a Ty swoje!!!

Gość lura
Zagubiona, jakbym czytaka o sobie..tylko ja po 9 latatch razem a 3mce po slubie..i nie wiem co dalej...mam wrazenie,ze po tylu latach razem t bylo jakby logiczne i oczekiwane przez wszystkich ze sie pobierzemy..Ja tez tego chcialam bardzo ale teraz mam wrazenie,ze to bylo bardziej moje wyobrazenie o malzenstwie niz to co bylo naprawde..Kocham go ale czy widze nas razem za 5,10,15 lat?no wlasnie nie bardzo... brakuje mi sexu(nigdy nie zdradzilam)ale mnie nie ciagnie juz do sexu z mezem..zreszta on ma pewne problemy zdrowotne w tej dziedzinie i nidgy nie jest do konca tak jak powinno byc.. mam dopiero 29 lat,jestem mloda,wydaje mi sie ze ladna,zadbana,nie chce czerpac z zycia a nie odbebniac kazdy dzien..

Gość swoje 3 grosze w temacie
do "lura" co to znaczy wg. Ciebie "czerpać z życia"? Ja się tak zastanawiam z jakich powodów wy się ludzie pobieracie skoro tak szybko wszystko mija...